Je gunt je kind toch de wereld!

Marokko met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Marokko ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Marokko voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Marokko met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer over Marokko

Ontdek Marokko met kids


Voorstel aanvragen

Marokko met kinderen

Travelnauts geeft Marokko een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de grote afwisseling dat Marokko te bieden heeft voor de kids.  Een prachtige ervaring om met de kinderen te overnachten in de Sahara woestijn, sfeervolle steden te bezoeken, zwemmen bij de vele verblijven of de indrukwekkende kloven te bezoeken. Ook een voordeel: Marokko heeft een korte vluchtduur en weinig tijdsverschil. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Marokko, niet ver maar een totaal andere ervaring

Het land staat bekend om de authentieke koningssteden met sfeervolle souks, levendigheid op straat en heerlijk eten. Daarnaast is er in Marokko veel natuur te vinden. De Sahara woestijn bedekt een groot gedeelte van het land. De kust van Marokko wordt gedomineerd door de Atlantische oceaan. De korte afstand, heerlijke klimaat en de grote afwisseling maken Marokko tot een ideale vakantie met kinderen en is het hele jaar door goed te bezoeken.