Japan met kinderen

Naar Japan met kinderen? Zie hier ons aanbod familiereizen naar Japan ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Japan voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Japan met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Japan met kids

Japan met kinderen

Travelnauts geeft Japan een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Japan naar kids, en aan de hoge kwaliteit in hotels en restaurants. Daarnaast biedt Japan veel bezienswaardigheden en activiteiten voor de kids van alle leeftijden. In Japan is het met kinderen heel prettig reizen met de zeer goed georganiseerde Shinkansen treinen. Ook een voordeel: Tokyo en Osaka zijn non-stop te bereiken. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Japan is modern en traditioneel tegelijk

Het land van de rijzende zon bestaat uit vele eilanden. De meeste Japanners wonen op het eiland Honshu, waar steden als Tokyo, Osaka en ook Hiroshima liggen. Japan kent twee kanten: het moderne land van games, auto’s en robots, en aan de andere kant het traditionele land van de samurai, geisha’s en boeddhistische tempels. Een bijzonder land om met uw kinderen te beleven!