Noord Amerika met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Gezinsreis Noord Amerika op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Noord Amerika ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar een bestemming in Noord Amerika voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in rondreizen naar Noord Amerika met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Noord Amerika met kids

Travelnauts geeft Noord Amerika een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de grote afwisseling die Noord Amerika te bieden heeft voor de kids. Het is een prachtige ervaring om met de kinderen New York te ontdekken, maar ook de pretparken in Florida en of beren en walvissen spotten in Canada zijn natuurlijk geweldig! Voor elke leeftijd is er wel een passende en gevarieerde reis te vinden. Ook de goede kwaliteit van de hotels, de vriendelijke bevolking en het westerse eten zijn wel zo prettig als u met kinderen reist.

De nationale parken en steden in West-Amerika met kinde... Rondreis Noord Amerika, Amerika, West Amerika
De nationale parken en steden in West-Amerika met kinderen 22-daagse reis

Onze populairste familiereis naar Amerika. U verkent onder andere de natuurparken Yosemite, Bryce Canyon en de Grand Canyon. Ook bezoekt u de steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Een prachtige rondreis met een aangenaam tempo. Wacht niet langer, bezoek Amerika met uw kinderen.

€ 2.399,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
camperreis florida Disney
Pretparken, alligators en stranden in Florida Rondreis Noord Amerika, Amerika, Florida
Pretparken, alligators en stranden in Florida 15-daagse reis

Onze populairste familiereis naar Florida. U combineert het strand van Miami met de idyllische westkust van Florida, avontuur in Key West en eindeloos vertier in de amusementsparken van Orlando. Plezier voor jong en oud is gegarandeerd! Wacht niet langer, bezoek Florida met uw kinderen.

€ 1.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Familiereis door het ruige westen van Canada Rondreis Noord Amerika, Canada, West Canada
Familiereis door het ruige westen van Canada 18-daagse reis

Onze mooiste familiereis naar West Canada. Slaap als een heuse cowboy op een ranch, houd een sneeuwbalgevecht op een gletsjer, neem surflessen op Vancouver Island, ga walvissen spotten en kom oog in oog te staan met een bruine beer! Bekijk deze ruige reis naar West Canada met kinderen.

€ 2.499,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Niagara watervallen, meren en walvissen in Oost-Canada Rondreis Noord Amerika, Canada, Oost Canada
Niagara watervallen, meren en walvissen in Oost-Canada 21-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Oost Canada. Een rondreis door overweldigende natuur waarbij u op één dag zowel beren als walvissen kunt spotten en waarbij wereldse steden en grote watervallen met elkaar worden afgewisseld. Wacht niet langer, bezoek Oost Canada met uw kinderen.

€ 2.299,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
New York, watervallen en walvissen in Oost-Amerika Rondreis Noord Amerika, Amerika, Oost Amerika
New York, watervallen en walvissen in Oost-Amerika 22-daagse reis

Onze mooiste familiereis naar Oost Amerika. Een avontuurlijke reis waarbij u in een rustig tempo alle hoogtepunten ontdekt. U bezoekt waanzinnige steden zoals New York en Washington, maar ook natuur komt tijdens deze reis volop aanbod. Wacht niet langer, bezoek Oost Amerika met uw kinderen.

€ 2.499,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis