Je gunt je kind toch de wereld!

Amerika met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Amerika ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Amerika voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Amerika met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer over Amerika

Ontdek Amerika met kids


Bekijk alle reizen Voorstel aanvragen

Amerika met kids

Travelnauts geeft Amerika een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de grote diversiteit aan activiteiten, reismogelijkheden en bezienswaardigheden voor de kids van alle leeftijden. Nog twee voordelen: Vele bestemmingen in Amerika zijn non-stop te bereiken en kinderen t/m ca. 16 jaar verblijven veelal gratis in de hotels. Wel zo prettig als u door Amerika met kinderen reist.

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden

Geniet van de afwisseling en diversiteit van de steden aan de oostkust of kies voor de geweldige nationale parken en natuur in het westen van Amerika. Bent u meer een strand en pretparken liefhebber dan is een reis door Florida een perfecte keuze. En dat allemaal met verblijf in comfortabele accommodaties of met uw eigen huis op wielen. De taal en de prima wegen zijn in ieder geval geen barrière. Kortom een reis door Amerika met kinderen is een geweldige ervaring.