Een rondreis door Amerika met kinderen

Welkom bij Travelnauts, uw gezinsreisexpert voor onvergetelijke familiereizen naar Amerika. Elk gezin heeft unieke behoeften en eigen wensen en onze missie is daardoor simpel: jullie droomreis realiseren.

Al onze gezinsreizen naar Amerika zijn op maat gemaakt, zodat er met al uw wensen rekening kan worden gehouden. We staan klaar om aandachtig te luisteren naar uw wensen en deze om te zetten in de perfecte reiservaring voor u en uw gezin. Of u nu droomt van avonturen in nationale parken, culturele ontdekkingen of simpelweg quality time op een zonnig strand, wij staan klaar om jullie ideale reis samen te stellen. Laten we samen de reis plannen waar uw gezin naar verlangt!

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Amerika met kids

Bekijk alle reizen naar Amerika

Ontdek Amerika met uw gezin

Amerika is een land waar de mogelijkheden grenzeloos zijn. Of u nu met jonge kinderen of tieners reist, onze op maat gemaakte rondreizen zijn geschikt voor alle  leeftijden. Wij begrijpen ook dat reizen met kinderen speciale aandacht vereist en daarom hebben we ervoor gezorgd dat jullie reistempo altijd gezinsvriendelijk is. Bovendien selecteren we accommodaties die perfect zijn voor jullie gezinssamenstelling.