Costa Rica met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Costa Rica met kinderen, een gezinsreis op maat

Naar Costa Rica met kinderen? Zie hier ons aanbod familiereizen naar Costa Rica ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Costa Rica voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Costa Rica met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Costa Rica met kinderen

Travelnauts geeft Costa Rica een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Costa Rica naar kinderen en aan de algemene faciliteiten in hotels. Daarnaast biedt Costa Rica veel activiteiten voor uw kids. Ook een voordeel: de reisafstanden zijn relatief kort. Wel zo prettig als u door Costa Rica met kinderen reist.

Costa Rica, de groene parel van Midden-Amerika

Een bezoek aan Costa Rica betekent voornamelijk een reis door de natuur met veel outdoor mogelijkheden voor de hele familie. Regenwouden, watervallen, vulkanen en zeldzame dieren die hier in hun natuurlijke habitat leven. Geen land ter wereld heeft zoveel actief beschermde grond per regio. Daarnaast zijn er ook vele prachtige stranden om uw reis mee af te sluiten. Het is een paradijs voor reizigers die de stress en druk van de moderne wereld even achter zich willen laten.

Vulkanen, apen, regenwouden in Costa Rica met kinderen Rondreis Latijns Amerika, Costa Rica
Vulkanen, apen, regenwouden in Costa Rica met kinderen 18-daagse reis

Een familiereis naar Costa Rica met een rustig reistempo. Tijdens deze reis bezoekt u de echte hoogtepunten van het land. Bezoek een schildpaddenstrand, beklim vulkanenen, slingeren door boomtoppen en ga relaxen aan de Pacifische kust. Bekijk deze bijzondere reis naar Costa Rica met kinderen.

€ 2.699,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Met de familie op ontdekkingsreis door actief Costa Ric... Rondreis Latijns Amerika, Costa Rica
Met de familie op ontdekkingsreis door actief Costa Rica 23-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Costa Rica. U ziet de bekendste plekken zoals de Arenal vulkaan, de schildpadden in Tortuguero, de nevelwouden van Monteverde en mooie stranden, maar ook een aantal minder bekende plekken. Wacht niet langer en bezoek Costa Rica met uw kinderen.

€ 2.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Authentiek Nicaragua combinatie met tropisch Costa Rica Rondreis Latijns Amerika, Costa Rica, Nicaragua
Authentiek Nicaragua combinatie met tropisch Costa Rica 20-daagse reis

Een fantastische familiereis naar het nog vrij onbekende Nicaragua en het actieve Costa Rica. Laat u verrassen door Nicaragua en haar gastvrije bevolking. Hierna reist u verder naar Costa Rica. Meer natuur, cultuur en avontuur kunt u zich bijna niet wensen. Bekijk deze prachtige familiereis.

€ 3.199,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis