Je gunt je kind toch de wereld!

Costa Rica met kinderen

Naar Costa Rica met kinderen? Zie hier ons aanbod familiereizen naar Costa Rica ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Costa Rica voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Costa Rica met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer over Costa Rica

Ontdek Costa Rica met kids


Voorstel aanvragen

Costa Rica met kinderen

Travelnauts geeft Costa Rica een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Costa Rica naar kinderen en aan de algemene faciliteiten in hotels. Daarnaast biedt Costa Rica veel activiteiten voor uw kids. Ook een voordeel: de reisafstanden zijn relatief kort. Wel zo prettig als u door Costa Rica met kinderen reist.

Costa Rica, de groene parel van Midden-Amerika

Een bezoek aan Costa Rica betekent voornamelijk een reis door de natuur met veel outdoor mogelijkheden voor de hele familie. Regenwouden, watervallen, vulkanen en zeldzame dieren die hier in hun natuurlijke habitat leven. Geen land ter wereld heeft zoveel actief beschermde grond per regio. Daarnaast zijn er ook vele prachtige stranden om uw reis mee af te sluiten. Het is een paradijs voor reizigers die de stress en druk van de moderne wereld even achter zich willen laten.