020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

 

Op reis zonder kinderen?

Op reis zonder kinderen? Bijvoorbeeld omdat de pubers niet meer mee op reis willen, de kinderen het huis al uit zijn of jullie een jubileum met zijn tweeën willen vieren? Dan stellen wij u graag voor aan het ‘zusje’ van Travelnauts : Tenzing Travel.

Ook Tenzing Travel doet er alles aan om u de ultieme reiservaring te bieden. precies zoals u van Travelnauts gewend bent. Tenzing Travel is specialist in op maat gemaakte reizen, ook hier worden altijd alle reizen op basis van uw wensen samengesteld. Er wordt advies gegeven uit eigen ervaring en  u kunt een persoonlijke service verwachten. De reisspecialisten zijn reizigers in hart en nieren, gezamenlijk hebben zij bijna de hele wereld gezien. Ze vinden het fantastisch om hun passie met u te delen. 

Reizen, Tenzing Travel maakt ze onvergetelijk

Wij hebben een passie voor reizen. Reizen die uw leven verrijken. Die ultieme ervaringen met zich meebrengen en onuitwisbare indrukken achterlaten. Die u bij terugkomst rijker doen voelen dan toen u vertrok. Wij doen er alles aan om u ook die ultieme reiservaring te bieden, zoals Tenzing Norgay dat deed voor Edmund Hillary, de man die als eerste de Mount Everest beklom. Tenzing was de sherpa die de reis voorbereidde en hem naar de top begeleidde. Wij willen graag uw Tenzing zijn; de gids die u voor gaat en voor u een onvergetelijke reis verzorgt. Kleinschalig, buiten de gebaande paden en altijd verrassend.

Waarom kiest u voor Tenzing Travel?

  • Reizen op basis van uw wensen
  • Buitengewone ervaringen én service
  • Gemiddelde reiswaardering: 9,1
  • Advies uit eigen ervaring
  • Altijd persoonlijk contact en binnen 24 uur
  • 24/7 bereikbaar tijdens uw reis
  • Maximale zekerheid: ANVR, SGR & het Calamiteitenfonds

De bestemmingen

Bij Tenzing Travel kunt u terecht voor bijzondere reizen, binnen en buiten Europa.

Alle bestemmingen

Contact met Tenzing Travel

Wilt u uw reisideeën met de reisspecialisten van Tenzing Travel bespreken? Zij staan voor u klaar!

Bel naar: 020 – 398 9398
Of stuur een mail: info@tenzingtravel.nl 

Volg Tenzing Travel

Bent u gek op reizen? Volg Tenzing Travel dan op Facebook of Instagram. Hier worden regelmatig tips, blogartikelen en mooie reisroutes gedeeld.

Uiteraard kunt u zich ook voor de Tenzing Travel nieuwsbrief inschrijven.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.