Namibië met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Gezinsreis Namibië op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Namibië ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Namibië voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Namibië met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Namibië met kids

Travelnauts geeft Namibië een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de kleinschalige accommodaties voor de kids, en de diversiteit in natuur en dieren is fantastisch. Namibië is een avontuurlijke en veelzijdige bestemming met veel activiteiten voor uw kids. Ook een voordeel: Windhoek is rechtstreeks te bereiken en er is weinig tijdsverschil. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Namibië, ontdek dit bijzondere land

Namibië is een land van oneindige ruimte met prachtige flora en fauna, intrigerende natuurverschijnselen, unieke landschappen, leuke stadjes, een diversiteit aan stammen, rassen en culturen. Namibië heeft zijn naam te danken aan de Namib-woestijn, een van ‘s lands unieke geologische natuurverschijnselen. Namibië is het meest dunbevolkte land in Afrika. De honderden kilometers schaars begroeide vlakten en eindeloze woestijnen, het prachtige natuurschoon en de ongekende dierenwereld maken Namibië uniek voor een familiereis.

Safari, zandduinen, maanlandschappen in Namibië Rondreis Afrika, Namibië
Safari, zandduinen, maanlandschappen in Namibië 16-daagse reis

Onze korte familiereis naar Namibië! Een reis langs de hoogtepunten, u bezoekt woestijngebieden, ruige kusten en natuurlijk zijn er verschillende safari mogelijkheden. De landschappen in Namibië zijn ontzettend verschillend en indrukwekkend. Bezoek het mooie Namibië met uw kinderen.

€ 3.499,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Avontuurlijke camperreis door Namibië met het gezin Rondreis Afrika, Namibië
Avontuurlijke camperreis door Namibië met het gezin 24-daagse reis

Een 4x4 camperreis naar Namibië is een must do! Olifanten spotten in Etosha, u vergapen aan de prachtige rode duinen in de Sossusvlei of dolfijnentochten maken bij Walsvisbaai. Ervaar de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt met uw gezin. Wacht niet langer en bezoek Namibië met uw kinderen.

€ 2.499,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Safari met kinderen
Delta, dieren en duinen in Botswana en Namibië Rondreis Afrika, Botswana, Namibië
Delta, dieren en duinen in Botswana en Namibië 24-daagse reis

Bent u op zoek naar een avontuurlijke familiereis waar u de meest diverse natuur tegenkomt en niet-alledaagse activiteiten kunt ondernemen? Denk dan aan Namibië en Botswana! Bewonder natuur en wilde dieren in de Sossusvlei, Etosha en de Okavango Delta, dit is een reis met een wat hoger reistempo.

€ 4.899,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis