Namibië met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Namibië ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Namibië voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Namibië met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Namibië met kids

Bekijk alle reizen naar Namibië

Namibië met kids

Travelnauts geeft Namibië een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de kleinschalige accommodaties voor de kids, en de diversiteit in natuur en dieren is fantastisch. Namibië is een avontuurlijke en veelzijdige bestemming met veel activiteiten voor uw kids. Ook een voordeel: Windhoek is rechtstreeks te bereiken en er is weinig tijdsverschil. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Namibië, ontdek dit bijzondere land

Namibië is een land van oneindige ruimte met prachtige flora en fauna, intrigerende natuurverschijnselen, unieke landschappen, leuke stadjes, een diversiteit aan stammen, rassen en culturen. Namibië heeft zijn naam te danken aan de Namib-woestijn, een van ‘s lands unieke geologische natuurverschijnselen. Namibië is het meest dunbevolkte land in Afrika. De honderden kilometers schaars begroeide vlakten en eindeloze woestijnen, het prachtige natuurschoon en de ongekende dierenwereld maken Namibië uniek voor een familiereis.