Reizen met tieners

Reizen met tieners? Ja! Cool! Over het algemeen vinden tieners avontuurlijke rondreizen geweldig. Ze draaien volwaardig mee met de reis en het is echt het is genieten om echt weer even samen te zijn en de reis volop beleven. Ons advies is vooraf goed te overleggen wat de kinderen tijdens de vakantie willen zien en doen.

Onze familiereizen in deze categorie beschikken indien mogelijk over een rechtstreekse vlucht. Het reistempo ligt soms wat hoger, maar dat is voor de meeste kinderen in deze leeftijdscategorie ook geen probleem. Met een uitzondering hier en daar overnacht u minimaal twee nachten op één locatie. Tijdens deze reizen vindt u de vele stoere activiteiten misschien wat spannend, maar uw kinderen staan te springen. Wij hebben de beste familiehotels voor u geselecteerd, deze beschikken over ruime familiekamers en meestal een zwembad. Kinderen ouder dan 12 mogen bij sommige hotels niet meer als kind bij de ouders op de kamer. In dat geval vragen wij kamers naast elkaar of met tussendeur aan. Uiteraard zorgen wij voor een ruime huurauto. Ook adviseren wij u hoe om te gaan met de lange vluchten.

Bekijk meer reizen

Onze leeftijdscategorieën

Wij willen het mogelijk maken voor u als ouders om hele bijzondere verre reizen te beleven met uw kinderen ongeacht de leeftijden. Daarom hebben wij onze reizen ingedeeld in vijf leeftijdscategorieën. Op deze manier ziet u meteen of de reis geschikt is voor uw kinderen.

Deze categorieën zijn echter een advies, al onze reizen worden geheel op maat uitgewerkt. Elke reis kan daarom worden aangepast zodat deze geschikt wordt voor uw gezin. Neem in dat geval contact op met onze gezinsreizen experts.