Reizen met tieners

Je gunt je kind toch de wereld!

Vakantie met tiener

Reizen met tieners? Ja! Cool! Over het algemeen vinden tieners avontuurlijke rondreizen geweldig. Ze draaien volwaardig mee met de reis en het is echt het is genieten om echt weer even samen te zijn en de reis volop beleven. Ons advies is vooraf goed te overleggen wat de kinderen tijdens de vakantie willen zien en doen.

Onze familiereizen in deze categorie beschikken indien mogelijk over een rechtstreekse vlucht. Het reistempo ligt soms wat hoger, maar dat is voor de meeste kinderen in deze leeftijdscategorie ook geen probleem. Met een uitzondering hier en daar overnacht u minimaal twee nachten op één locatie. Tijdens deze reizen vindt u de vele stoere activiteiten misschien wat spannend, maar uw kinderen staan te springen. Wij hebben de beste familiehotels voor u geselecteerd, deze beschikken over ruime familiekamers en meestal een zwembad. Kinderen ouder dan 12 mogen bij sommige hotels niet meer als kind bij de ouders op de kamer. In dat geval vragen wij kamers naast elkaar of met tussendeur aan. Uiteraard zorgen wij voor een ruime huurauto. Ook adviseren wij u hoe om te gaan met de lange vluchten.

Onze leeftijdscategorieën

Wij willen het mogelijk maken voor u als ouders om hele bijzondere verre reizen te beleven met uw kinderen ongeacht de leeftijden. Daarom hebben wij onze reizen ingedeeld in vijf leeftijdscategorieën. Op deze manier ziet u meteen of de reis geschikt is voor uw kinderen.

Deze categorieën zijn echter een advies, al onze reizen worden geheel op maat uitgewerkt. Elke reis kan daarom worden aangepast zodat deze geschikt wordt voor uw gezin. Neem in dat geval contact op met onze gezinsreizen experts.

Vulkanen, apen, regenwouden in Costa Rica met kinderen Rondreis Latijns Amerika, Costa Rica
Vulkanen, apen, regenwouden in Costa Rica met kinderen 18-daagse reis

Een familiereis naar Costa Rica met een rustig reistempo. Tijdens deze reis bezoekt u de echte hoogtepunten van het land. Bezoek een schildpaddenstrand, beklim vulkanenen, slingeren door boomtoppen en ga relaxen aan de Pacifische kust. Bekijk deze bijzondere reis naar Costa Rica met kinderen.

€ 2.699,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Bangkok, olifanten en strand in Thailand met het gezin Rondreis Azië, Thailand
Bangkok, olifanten en strand in Thailand met het gezin 15-daagse reis

Een korte familiereis naar Thailand. Wat is er nu leuker dan in een drijvend hotel te slapen, olifanten te wassen en op witte zandstranden te spelen? Tijdens deze reis is het allemaal mogelijk, u bezoekt de echte hoogtepunten van het land. Bekijk deze bijzondere reis naar Thailand met kinderen.

€ 2.399,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
De nationale parken en steden in West-Amerika met kinde... Rondreis Noord Amerika, Amerika, West Amerika
De nationale parken en steden in West-Amerika met kinderen 22-daagse reis

Onze populairste familiereis naar Amerika. U verkent onder andere de natuurparken Yosemite, Bryce Canyon en de Grand Canyon. Ook bezoekt u de steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Een prachtige rondreis met een aangenaam tempo. Wacht niet langer, bezoek Amerika met uw kinderen.

€ 2.399,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Thailand van Noord naar Zuid met wilde dieren en strand Rondreis Azië, Thailand
Thailand van Noord naar Zuid met wilde dieren en strand 20-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Thailand. Heeft u de tijd en wilt u er zeker van zijn dat u álle hoogtepunten van dit bijzondere land van de glimlach ontdekt? Dan is deze reis met een rustig tempo absoluut iets voor u. Wacht niet langer, bezoek het magische Thailand met uw kinderen.

€ 2.599,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
camperreis florida Disney
Pretparken, alligators en stranden in Florida Rondreis Noord Amerika, Amerika, Florida
Pretparken, alligators en stranden in Florida 15-daagse reis

Onze populairste familiereis naar Florida. U combineert het strand van Miami met de idyllische westkust van Florida, avontuur in Key West en eindeloos vertier in de amusementsparken van Orlando. Plezier voor jong en oud is gegarandeerd! Wacht niet langer, bezoek Florida met uw kinderen.

€ 1.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis