Thailand met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Thailand met kinderen, een gezinsreis op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Thailand ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Thailand voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Thailand met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Thailand met kinderen

Travelnauts geeft Thailand een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Thailand naar kids, en aan de algemene faciliteiten in hotels. Daarnaast biedt Thailand veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Van de kleintjes tot de 17-18-jarigen. Ook een voordeel: Bangkok is non-stop te bereiken. Wel zo prettig als u door Thailand met kinderen reist.

Leer in Thailand het echte Azië kennen

Thailand biedt de mogelijkheid om met je kinderen het echte Azië te leren kennen met al haar culturele en historische aspecten. En dat op een zeer aangename en vriendelijke manier. Een exotische cultuur en prachtige tempels, indrukwekkende natuur, afwisselend landschap en zon, zee en strand; Thailand verenigt deze elementen moeiteloos. Tussen de dichtbegroeide bossen in het noorden en de prachtige, uitgestrekte stranden in het zuiden is er genoeg flora en fauna te vinden die een prima combinatie vormen met uitstapjes naar de prachtige tempels en pagodes. Daarnaast biedt dit land vele activiteiten: u kunt onder andere fietsen, kanovaren, snorkelen, boottochten maken en uitgebreid winkelen. Uw vakantie is niet compleet zonder een verblijf op een van de vele strandbestemmingen met een ruime keuze aan resorts.En dan die heerlijke Thaise keuken… Het grote genieten kan beginnen!

Bangkok, olifanten en strand in Thailand met het gezin Rondreis Azië, Thailand
Bangkok, olifanten en strand in Thailand met het gezin 15-daagse reis

Een korte familiereis naar Thailand. Wat is er nu leuker dan in een drijvend hotel te slapen, olifanten te wassen en op witte zandstranden te spelen? Tijdens deze reis is het allemaal mogelijk, u bezoekt de echte hoogtepunten van het land. Bekijk deze bijzondere reis naar Thailand met kinderen.

€ 2.399,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Thailand van Noord naar Zuid met wilde dieren en strand Rondreis Azië, Thailand
Thailand van Noord naar Zuid met wilde dieren en strand 20-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Thailand. Heeft u de tijd en wilt u er zeker van zijn dat u álle hoogtepunten van dit bijzondere land van de glimlach ontdekt? Dan is deze reis met een rustig tempo absoluut iets voor u. Wacht niet langer, bezoek het magische Thailand met uw kinderen.

€ 2.599,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Authentieke bergdorpen en de Gouden Driehoek in Thailan... Rondreis Azië, Thailand
Authentieke bergdorpen en de Gouden Driehoek in Thailand 15-daagse reis

Wilt u Thailand ontdekken met kinderen, maar dan van de gebaande paden af? Dan is deze familiereis perfect voor u. Bezoek authentieke bergdorpjes, bewonder de lokale cultuur en uiteraard mogen paradijselijke stranden niet ontbreken tijdens een reis naar Thailand. Bekijk deze bijzondere familiereis.

€ 2.899,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis