Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Thailand

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Thailand

Wilt u graag een mooie reis naar Thailand maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Een veelzijdige bestemming met cultuur en natuur

Thailand biedt de mogelijkheid om het echte Azië te leren kennen met al haar culturele en historische aspecten. En dat op een zeer aangename en vriendelijke manier. Een exotische cultuur en prachtige tempels, indrukwekkende natuur, afwisselend landschap en zon, zee en strand; Thailand verenigt deze elementen moeiteloos. Tussen de dichtbegroeide bossen in het noorden en de prachtige, uitgestrekte stranden in het zuiden is er genoeg flora en fauna te vinden die een prima combinatie vormen met uitstapjes naar de prachtige tempels en pagodes. Daarnaast biedt dit land vele activiteiten: u kunt onder andere fietsen, kanovaren, snorkelen, boottochten maken en uitgebreid winkelen. Uw vakantie is niet compleet zonder een verblijf op een van de vele strandbestemmingen met een ruime keuze aan resorts. Nu al enthousiast? Bekijk dan meteen al onze kindvriendelijke reizen naar Thailand.

Wij geven dit cijfer voor
  • Prachtige natuur
  • Vriendelijke bevolking
  • Vele strandmogelijkheden
  • Dieren spotten
  • Lekker eten
  • Vele activiteiten
  • Rechtstreeks vliegen
Lees meer blogs

Thailand reisblogs

Lees meer blogs

Contactverzoek Thailand

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Thailand reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze top 3 familiereizen naar Thailand

Bekijk alle reizen

Download Thailand reisinspiratie

Bent u benieuwd wat Thailand allemaal te bieden heeft? Vul dan hier uw gegevens in en download gratis een dosis reisinspiratie. Na het downloaden ontvangt u e-mails van ons. Uw gegevens zijn veilig en u kunt zich op elk moment afmelden.

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder