Medewerker

Je gunt je kind toch de wereld!

Bart Pomp

Van jongs af aan is Bart al geïnteresseerd in reizen en het ontdekken van mooie bestemmingen. Na het afronden van de middelbare school was het voor tijd de vleugels uit te slaan. Er volgde een backpack avontuur in Australië en Nieuw-Zeeland voor 6 maanden. Deze reis smaakte naar meer en Bart was er zeker van dat werken in de reisbranche op zijn lijf is geschreven. Een HBO studie Toerisme aan de NHTV in Breda volgde.

Bart is in 2014 afgestudeerd bij Travelnauts en versterkt nu al enkele jaren het Travelnauts team. Bart probeert zoveel mogelijk reizen te maken naar prachtige bestemmingen. Amerika, Guatemala, Mexico, Colombia, Jordanië, Thailand, Indonesië en China zijn enkele bestemmingen die al zijn bezocht.

‘Colombia is een bestemming die mij echt heeft verrast. Je merkt aan alles dat de bevolking nog maar weinig in aanraking komt met toeristen. Het land kent een moeilijke geschiedenis, maar is helemaal in opkomst. De mensen zijn ontzettend vriendelijk en willen je met alles helpen. Daarnaast biedt het land ontzettend veel afwisseling. Parelwitte stranden aan de Noordkust die u bereikt met avontuurlijke paden door de jungle waren voor mij een echt hoogtepunt!’