Medewerker

Je gunt je kind toch de wereld!

Suus Dekker

Suus heeft bijna 20 jaar ervaring met het adviseren en verkopen van verre reizen en is na een lange periode bij een andere verre reizenspecialist nu sinds een paar jaar onderdeel van het Travelnauts team.

Ze heeft zelf veel van de wereld gezien, maar met name Azië, Australië, Nieuw-Zeeland, Curaçao en Zuid-Afrika kent ze door en door. Sinds ze zelf een gezin met drie jonge kinderen heeft is het reizen zeker niet opgehouden. Wat is er nu mooier dan de passie die je zelf voor reizen hebt ook over te brengen op je kinderen? Reizen met kinderen betekent ook een heel lage drempel om met locals in contact te komen en van het echte lokale leven te proeven, want kinderen verbinden. Ook in verre landen.

Met haar haar drie jongens onder de 7 jaar heeft ze inmiddels Curaçao, Zuid-Afrika en Thailand bezocht. ‘Het hoogtepunt was een camperreis met onze oudste door Zuid-Afrika. Wat een vrijheid! Ons huis, bedjes, voeding, altijd alles bij de hand, geen gedoe met in- en uitpakken elke dag. Overnachten midden in de natuur! Vonden we het ergens fijn? Dan bleven we wat langer. Vonden we het ergens saai? Dan snel door naar de volgende plaats. Ook als onze zoon wat moe was, dan lekker rustig aan en een middagdutje in de camper op een mooie picknickplaats onderweg. Een absoluut pluspunt waren de avonden. In plaats van rond kinderbedtijd aan een hotelkamer gekluisterd te zijn, trokken we ’s avonds buiten voor de camper een flesje Zuid-Afrikaanse wijn open. Onze camper werd echt ons huis en het afscheid was even slikken. Het is inmiddels drie jaar geleden, maar onze oudste zoon herinnert zich ‘de bus’ nog steeds. Ik denk dat wij bij Travelnauts echt van meerwaarde kunnen zijn voor ouders die willen reizen met hun kinderen. We kunnen echt uit eigen ervaring net de juiste puntjes op de i zetten en onze reisvoorstellen zitten boordevol tips voor family-proof uitjes. In het gehele traject staat de beleving voor het hele gezin centraal. Ik help u graag met uw reiswensen!’.