Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Mooiste natuur van Costa Rica

Costa Rica is een fantastische bestemming voor avontuurlijke gezinnen en natuurliefhebbers. U vindt er prachtige natuur parken en er valt voldoende te beleven door de kinderen! Wij hebben de 4 mooiste natuur plekken van Costa Rica voor u op een rij gezet.

Manuel Antonio

In Manuel Antonio bevinden zich sneeuwwitte ‘bountystranden’ en junglepaden in een tropisch bos. Er leven drie soorten apen, waaronder het zeldzame doodskopaapje. Kilometerslange wandelroutes bieden de mogelijkheid dit prachtige park te leren kennen. Of u gaat er heerlijk relaxen op het paradijselijke strand.

Tortuguero

Tortuguero bezoekt u niet, u beleeft het! U vindt hier vele soorten vogels en er zijn apen en krokodillen. Het nationale park en uw verblijf is alleen per boot te bereiken. Zo komt u samen met een gids op waanzinnig mooie en unieke plekken. In de periode juli tot oktober leggen de schildpadden hun eieren op het strand dat grenst aan Tortuguero. ’s Avonds heeft u de kans de reuzenschildpadden te zien, dan komen zij namelijk aan wal.

Corcovado

Vanuit Dominical kunt u ook een dag- of meerdaagse tocht maken naar Corcovado National Park. Dit is het meest ongerepte gedeelte van Costa Rica en u heeft de kans dat u hier een tapir of alle vier verschillende aapsoorten tegenkomt. Verder zijn er tal van ara’s, toekans, miereneters, neusbeertjes, wasbeertjes, slangen en krokodillen.

Monteverde

Is uw gezin avontuurlijk ingesteld? Dan is Monteverde zeker een bezoek waard! Wat dacht u van een bezoek aan Selvatura Cloud Forest? U wandelt over hangbruggen en smalle paden door het nevelwoud. Of een Canopy Tour? Hierbij slingert u van boomtop naar boomtop.

Wilt u een rondreis maken door Costa Rica? Bekijk al onze familiereizen naar Costa Rica.

Volg Travelnauts op Facebook & Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook & volg ons op Instagram.