Ontdek de woestijn van Jordanië

Je gunt je kind toch de wereld!

Een bijzondere overnachtingsplaats en een must-do tijdens uw rondreis Jordanië is het overnachten in een bedoeïenenkamp onder de sterren van de Wadi Rum woestijn. Overdag ontdekt u verschillende plekjes van de woestijn, maakt u een jeeptour, beklimt u rotsen en wandelt u door canyons. Vervolgens bewondert u de zonsondergang en geniet u van de prachtige sterrenhemel in de nacht; overweldigend!

Slapen in de woestijn

U kunt overnachten in verschillende Bedoeïenenkampen, allemaal middenin de woestijn van Jordanië en ver van de bewoonde wereld. De tenten zijn ingericht met traditioneel Arabisch meubilair en in de kampen zijn moderne douches en toiletten te vinden. Echt luxe kamperen dus. De volgende ochtend wordt u wakker met een prachtig uitzicht over de woestijn, een unieke ervaring! De tweede dag is het ook mogelijk een kamelentocht te doen of deel te nemen aan andere activiteiten in de woestijn.

Wadi Rum

Er valt in Wadi Rum van alles te ontdekken en u kunt dat deze dag doen gedurende in een 4×4 jeeptour ( aanrader en bij ons altijd inbegrepen). Uw chauffeur kent de beste plekjes van de wadi en neemt u mee op een tocht langs natuurlijke rotsbruggen en diep uitgesleten kloven. Samen met de kinderen beklimt u rotsen en wandelt u door canyons. Achterop de 4×4, met de warme woestijnwind door uw haren, ervaart u de weidse woestenij op een onvergetelijke manier! Vervolgens bewondert u de zonsondergang en geniet u van de prachtige sterrenhemel in de nacht; overweldigend! Bij aankomst staat het eten voor u klaar, ’s avonds is er een kampvuur, en u kunt natuurlijk sterren kijken vanuit het kamp; overweldigend. Geniet u van de sfeer die deze overnachting met zich meebrengt.

 

Tip: neem cash geld mee als je Wadi Rum gaat bezoeken, er zijn hier geen pinautomaten aanwezig. 

 

Familiereis Israël en Jeruzalem

Kamelentocht

Wilt u op een authentieke manier de woestijn van Jordanië ontdekken? Dan is een kamelentocht zeker aan te raden. Een unieke ervaring voor uw en de kinderen die jullie niet snel zullen vergeten.

Ballonvaart

Zet de wekker maar vroeg want dit wordt hét hoogtepunt van uw reis door Jordanië! Vanuit de lucht geniet u van een adembenemend uitzicht over de woestijn. Beleef de zonsopkomst samen met uw kinderen vanuit een luchtballon. Het is het vroege opstaan meer dan waard!

 

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Jordanië

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen naar Jordanië? Bekijk al onze familiereis naar Jordanië. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.