De leukste familie activiteiten in Bangkok

Je gunt je kind toch de wereld!

Wij hebben voor uw gezin de leukste tips over Bangkok in een blog geschreven. In de overweldigende stad Bangkok zijn talloze avonturen te beleven!

Op Tuktuk avontuur.

Aankomen in Bangkok is heel indrukwekkend, de grote gebouwen, het verkeer en natuurlijk de mensen. Om als eerste kennis te maken met deze stad en de bijzondere indeling is er niets zo leuk als per Tuktuk een goede oriëntatie te verkrijgen. Pak de foto camera erbij en geniet zo veel mogelijk van de levendigheid van Bangkok.

Kindermusea.

Ook in Bangkok kan het weer weleens tegen zitten, natuurlijk is er genoeg te doen binnen om u met het gezin te vermaken. Sea Life Bangkok biedt de mogelijkheid om de onderwaterwereld te ontdekken, maar om nu met het gezin echt iets te doen binnen zijn de volgende kindermusea leuk. Dinosaur Planet, KidZania, het Siam Museum en het Children’s Discovery Museum Bangkok bieden u een leuke dag binnen. De kinderen kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten en doen dit ook echt zelf, het is alles behalve alleen maar kijken!

De klassieker; fietsen door Bangkok.

Eigenlijk is het een oude bekende en doet elke reiziger het; fietsen door deze drukke, maar bijzondere stad. Voor de nieuwe reizigers is het echter onmisbaar om deze activiteit te ondernemen. Vooral met kinderen is dit fantastisch, omdat ze zien hoe veel mooie geheimen deze stad heeft. De kleine marktjes, winkels en natuurlijk de verstopte tempels. Voor de jongste is er de mogelijkheid om lekker in de kinderstoel plaats te nemen, verder is er voor elke lengte een passende fiets aanwezig. Een onvergetelijk ervaring voor jong en oud!

Naar een thema café!

Een tip in Bangkok gaat over Unicorns, Hello Kitty en nog veel meer, u kunt het zo gek niet bedenken of er is een café van in Bangkok. Wij hebben voor u de 4 leukste al op een rij gezet, voor deze leuke top vier klikt u hier. Wij vinden dit toch wel één van de leukste dingen om te doen met het gezin.

Onze familiereizen naar Thailand

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen naar Thailand? Bekijk al onze familiereizen naar Thailand. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.