De leukste familieactiviteiten in Bangkok

Wij hebben voor uw gezin de leukste tips over Bangkok in een blog geschreven. In de overweldigende stad Bangkok zijn talloze avonturen te beleven!

Shete Boka National Park op Curacao
Door: Miranda Schoone
Land: Thailand
Datum: 27 september 2019
Tuk Tuk

Op Tuktuk avontuur

Aankomen in Bangkok is heel indrukwekkend, de grote gebouwen, het verkeer en natuurlijk de mensen. Om als eerste kennis te maken met deze stad en de bijzondere indeling is er niets zo leuk als per Tuktuk een goede oriëntatie te verkrijgen. Pak de fotocamera erbij en geniet zo veel mogelijk van de levendigheid van Bangkok.

Kindermusea

Ook in Bangkok kan het weer weleens tegen zitten, natuurlijk is er genoeg te doen binnen om u met het gezin te vermaken. Sea Life Bangkok biedt de mogelijkheid om de onderwaterwereld te ontdekken, maar de volgende kindermusea zijn ook zeker de moeite waard: Dinosaur Planet, KidZania, het Siam Museum en het Children’s Discovery Museum Bangkok. De kinderen kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten en en zorgt dus voor een interactieve ervaring.

Tuktuk in Bangkok

De klassieker; fietsen door Bangkok

Eigenlijk is het een oude bekende en doet elke reiziger het; fietsen door deze drukke, maar bijzondere stad. Voor de nieuwe reizigers is het echter onmisbaar om deze activiteit te ondernemen. Vooral met kinderen is dit fantastisch, omdat ze zien hoe veel mooie geheimen deze stad heeft. De kleine marktjes, winkels en natuurlijk de verstopte tempels. Voor de jongste is er de mogelijkheid om lekker in de kinderstoel plaats te nemen, verder is er voor elke lengte een passende fiets aanwezig. Een onvergetelijk ervaring voor jong en oud!

Naar een thema café!

U kunt het zo gek niet bedenken of er is een café van in Bangkok. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het Unicorn Café, het Mermaid Castle Café of een bezoek aan het Robot Hajime Restaurant (met een Japans tintje) of het Hello Kitty House Café? Erg leuk ter afwisseling om even te ontsnappen aan de drukte van de stad en in een compleet andere wereld te stappen.

Onze familiereizen naar Thailand