Mooiste safarireizen voor families

Chiang Rai
Door: Bianca van Nispen
Land: Zuid-Afrika
Datum: 27 september 2019
Tarangire National Park

Beestenboel in Kenia

Stap samen met uw gezin rechtstreeks in de beroemde film de ‘Lion King’ en ontdek het bijzondere land van leeuw Simba en zijn vrienden: Kenia. Het land van de grote tegenstellingen. Bergen, wouden, meren en savannes, nationale parken en reservaten een gigantisch grote verscheidenheid aan wild. In het midden van het land vindt u de evenaar Het noorden is juist meer woestijngebied. Hier leven ook de nomadische volken. Als grote tegenstelling vindt u op Mount Kenya sneeuw! De grens met Tanzania en de bounty stranden aan de oostkant en het wereldberoemde Masai Mara National Reserve. Hier ervaart u samen met de kinderen de schoonheid van Afrika op zijn best. U maakt safari’s in een minivan met pop-up dak en met uw eigen gids/chauffeur terwijl u overnacht in bijzondere lodges en luxe tentenkampen. Een onvergetelijke reis voor het hele gezin!

Wilt u een reis maken naar Kenia? Bekijkt u hier onze Kenia pagina

Safarireis Tanzania en relaxen op Zanzibar

Maak een prachtige luxe rondreis door de wildparken van Tanzania. U gaat op pad met uw privé gids/chauffeur in een 4×4 auto, waarmee u gemakkelijk op safari kunt. U komt oog in oog te staan met de Big Five en ontdekt Tanzania’s belangrijkste parken; de Serengeti, Ngorongoro Krater, Tarangire en Lake Manyara. De reis wordt afgesloten met enkele dagen zon, zee en strand op het paradijselijke Zanzibar. U maakt safari’s in een 4×4 safari auto in Tanzania met uw eigen gids/chauffeur terwijl u overnacht in bijzondere lodges en luxe tentenkampen. Een fantastische reis voor de ultieme Afrika-ervaring!

Wilt u een reis maken naar Tanzania? Bekijkt u hier onze Tanzania pagina

Wonderschoon en avontuurlijk Namibië

Speciaal voor de natuur en dierenliefhebbers heeft Travelnauts een bijzondere reis uitgewerkt genaamd ‘Wonderschoon en Avontuurlijk Namibië’. U verkent met de huurauto de mooiste plekken van het land. Zo brengt u een bezoek aan de rode duinen van de Sossusvlei, het ruige woestijnlandschap in Damaraland en natuurlijk dieren spotten in het bekende Etosha National Park.

Een vakantie in Namibië is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden. Kinderen van 6 jaar en ouder zullen wat meer genieten van de excursies en activiteiten. Gedurende deze reis zult u in wat betere hotels verblijven en doet u verscheidene leuke ‘farm houses/guest houses’ aan. Op deze kleine, zeer gastvrije boerderijen worden kamers verhuurd en zullen uw kinderen volop worden betrokken bij het boerderijleven. Verder kunt u in diverse hotels speciale kindersafari activiteiten reserveren. Kortom: is uw gezin avontuurlijk ingesteld en wilt u nog lang kunnen napraten over een veelzijdige reis? Dan is Namibië een bestemming voor u!

Wilt u een reis maken naar Namibië? Bekijkt u hier onze Namibië pagina

Krugerpark, Panoramaroute en safari’s

Wilt u het ongerepte Zuid-Afrika leren kennen? Op zoek naar de Big Five, u vergapen aan de prachtige natuur langs de Panoramaroute en het Krugerpark vanuit meerdere locaties ontdekken? Dan is deze rondreis een perfecte keuze voor uw gezin. Vanuit Johannesburg reist u naar Hazyview waar canopytochten, koffieplantages, een olifantenweeshuis en een Cultural Vilage van een lokale stam op u wachten. Daarna bezoekt u de Blyde River Canyon en de Panoramaroute. Bekend vanwege de vele canyons en valleien, watervallen en vergezichten.

De absolute highlight van uw reis is een bezoek aan het Krugerpark: Zuid-Afrika’s meest beroemde wildreservaat. Hier zult u leeuwen, olifanten, giraffen, zebra’s en neushoorns spotten. U maakt uw safari’s eerst zelf in uw huurauto en daarna per 4×4 jeep vanuit een luxe lodge, als geweldige afsluiter van deze familievriendelijke reis. Deze reis is ideaal voor een eerste kennismaking met Afrika!

Wilt u een reis maken naar Zuid-Afrika? Bekijkt u hier onze Zuid-Afrika pagina

Familiereis Zuid-Afrika en Namibië
Olifanten in de Okavango Delta

Ongerept Botswana

Voor een unieke safaribeleving zit u goed in Botswana. Deze ongerepte bestemming heeft veel voor u in petto. Ontdek het moerasgebied Okavango Delta, dit is gelegen in het noorden hier zijn geen wegen, dus hier maakt u een safari te voet mee! De gids neemt hierin het voortouw, een unieke beleving die u niet snel zal vergeten. Wilt u er verzekerd van zijn om olifanten te spotten? Breng dan een bezoek aan het populairste wildpark van Botswana: Chobe National Park. Hier vindt u namelijk de grootste olifantenpopulatie ter wereld! Van maart tot april vindt de migratie plaats, een geweldige ervaring! Hier aanschouwt u meer dan 25.000 migrerende zebra’s over de Makgadikgadi zoutpannen.

Wilt u een reis maken naar Botswana? Bekijkt u hier onze Botswana pagina