Je gunt je kind toch de wereld!

China met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar China ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar China voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar China met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer over China

Ontdek China met kids


Voorstel aanvragen

China met kids

Travelnauts geeft China een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de grote diversiteit aan steden, landschappen cultuur. Daarnaast biedt China veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Ook een voordeel: Vele bestemmingen in China zijn non-stop te bereiken. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

China heeft u heel veel te bieden

Dit immense land heeft adembenemende landschappen, levendige steden, indrukwekkende berggebieden, pagodes, monumentale opgravingen en kleurrijke bevolkingsgroepen. Het land is een continent op zichzelf: Houd u rekening met de langere reisafstanden in het binnenland. Vliegen is het meest eenvoudig, maar wanneer de kinderen iets ouder zijn, is een tocht per trein (met of zonder overnachting) een geweldige ervaring. Het Chinese plattelands- en stadsleven kun u met de kinderen beleven per fiets, boot of te voet.