Je gunt je kind toch de wereld!

Cuba met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Cuba ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Cuba voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Cuba met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer over Cuba

Ontdek Cuba met kids


Voorstel aanvragen

Cuba met kids

Travelnauts geeft Cuba een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Cuba naar kids, en aan de fijne strandhotels met eindeloos vertier. Daarnaast biedt Cuba veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Van de kleintjes tot de 17-18-jarigen. Ook een voordeel: de reisafstanden zijn relatief kort. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Cuba is machtig interessant en swingt

Op het grootste eiland van de Caribbean maakt u kennis met de salsa, rum, dorpjes waar de tijd is stil blijven staan, gebouwen in Spaans-koloniale stijl en de bekende oldtimers. De binnenlanden zijn prachtig met uitgestrekte tabaksplantages, suikerrietvelden, tropische bossen en mooie valleien. De hagelwitte stranden en een zeer vriendelijke bevolking maken dit eiland tot een familiebestemming bij uitstek.