Emiraten/Dubai met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Dubai ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Dubai voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Dubai met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Dubai met kids

Dubai met kids

Travelnauts geeft Dubai een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de kindvriendelijke hotels, de heerlijke stranden en het prachtige weer. Daarnaast is Dubai ideaal als stopover bestemming, de vluchtduur is relatief kort en er is weinig tijdsverschil. Ook een voordeel: Dubai is non-stop te bereiken. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Dubai, zeer geliefde vakantiebestemming in het Midden Oosten

Dubai is een moderne, kosmopolitische emiraat met een smeltkroes aan culturen, westerse invloeden, gehuld in een Arabisch jasje. Het biedt u een oase aan luxe, veiligheid en een zeer goed ontwikkelde infrastructuur. Het Arabische verleden komt in de oude wijk Bastakiya tot leven. Ga met uw kinderen op woestijnsafari of maak een boottocht in een traditionele dhow door de natuurlijke haven bij Dubai Creek. Dubai is ook een winkelparadijs; kleurrijke, geurige en goud marktplaatsen (souks) worden afgewisseld door supermoderne winkelcentra met aquariums en zelfs een skipiste! Daarnaast zijn er heerlijke stranden met prachtige resorts.