Familiereis per camper door West-Canada24-daagse reis

Een roadtrip per camper door het ruige westen van Canada… Wie droomt daar niet van? Samen met uw gezin in een stoere camper ‘into the wild’; geweldige routes rijden langs prachtige meren en midden in de natuur kamperen met uw eigen keuken, douche en toilet onder handbereik. En hebben de kinderen het ergens naar hun zin? Dan blijft u gewoon een nachtje langer! Dát is reizen per camper: alle vrijheid wat betreft uw reis en route.

Lake Minnewanka in Banff National Park
Icefields Parkway
Marshmallows roosteren bij de camper
Voor de kids
 • Voor alle leeftijden
 • Verken Vancouver per fietstour
 • Slapen middenin de natuur
 • Kampvuren bouwen en marshmallows roosteren
 • Raften en mountainbiken
 • Beren en walvissen spotten op Vancouver Island
€ 2.799,- p.p.
De prijs kan sterk variëren. Wij informeren u graag over de actuele prijs op basis van uw wensen.
Vanafprijs voor een gezin van 4 personen
Inclusief
 • Ontspannen vlucht met KLM / Delta Airlines, inclusief ruim- en handbagage, stoelreserveringen en luchthavenbelasting
 • Gezinsvriendelijke verblijf in Vancouver, op basis van logies
 • Alle campingovernachtingen, op basis van logies
 • Camperhuur, inclusief verzekeringen en pakketten
 • Lees meer over wat er is inbegrepen
Voorstel aanvragen Deze reis is volledig aan te passen aan jullie wensen
 • Programma
 • Prijs & info
 • Excursies
 • Praktisch

Dit wordt jullie volgende avontuur

 • Aankomst Vancouver Dag 1

  Bij aankomst in Vancouver gaat u op eigen gelegenheid naar het hotel. Hier verblijft u de eerste nachten voor u de camper ophaalt.

  Rosedale on Robson Suite Hotel - Vancouver

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Vrije dagen Vancouver Dag 2-3

  Vancouver biedt ontzettend veel mogelijkheden. De levendige stad zelf is de moeite waard, maar ook de omgeving biedt veel vertier. Wij hebben uiteraard diverse tips voor activiteiten om in Vancouver te ondernemen: maak een wandeling of fietstocht door Stanley Park met een fotostop bij de bekende totempalen, ga met de kabelbaan Grouse Mountain op en bezoek de grizzlyberen en wolven in het Refuge for Endangered Wildlife Centre, maak een adembenemende vlucht per watervliegtuig vanuit Vancouver Harbour, bezoek Canada Place –bekend van de wereldtentoonstelling Expo ’86, bekijk het historische Gastown met haar oude stoomklok, ga winkelen en pak een terrasje op Robson Street, bezoek een Canucks ijshockeywedstrijd, neem de Aquabus naar Granville Island voor een bezoekje aan de markt of combineer zoveel mogelijk van de bovengenoemde hoogtepunten tijdens een stadstour per hop-on-hop-off bus.

  Rosedale on Robson Suite Hotel - Vancouver

  Inbegrepen excursie:

  Georganiseerde fietstour Vancouver

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Vancouver - Camper ophalen Dag 4

  In de ochtend gaat u naar het verhuurstation van Fraserway. In de ochtend gaat u naar het verhuurstation. U kunt gebruik maken van de transfer service van Fraserway. Hier staat de camper klaar en kan de avontuurlijke kampeerreis beginnen. 

  Fraserway
  Fraserway is een verhuurmaatschappij in Canada met meerdere verhuurstations verdeeld over het land. De verhuurder verleent uitstekende service en motorhomes van topkwaliteit, deze worden door eigen personeel gebouwd en u bent dus verzekerd van de nieuwste modellen. Fraserway zorgt voor de meest comfortabele camperreis door Canada vanwege de uitstekende kwaliteit, nieuwe campers en een hoog serviceniveau. U kunt de camper tussen 08:30 en 15:00 uur ophalen en Fraserway biedt in Calgary, Halifax, Toronto en Vancouver een gratis shuttleservice aan tussen geselecteerde (luchthaven)hotels en het verhuurstation.

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Camper rondreis Dag 5-24

  De komende weken heeft u de tijd het prachtige westen van Canada per camper te ontdekken. Een groot voordeel van een camperreis is dat u uw koffer niet telkens opnieuw in en uit hoeft te pakken. U kunt zelf koken (BBQ, picknick in de natuur!) en u hoeft niet voor iedere maaltijd uit eten te gaan. Qua ruimte bent u iets meer beperkt in vergelijking met een hotel, maar koffers zijn op te bergen onder de bedden en in de kastruimtes.

  Wanneer u in het voor- of naseizoen reist, dan is het niet noodzakelijk om de campings vooraf vast te leggen. Er is dan voldoende beschikbaarheid. Reist u echter in de zomervakantie, dan raden wij u aan om alle campings vooraf te reserveren. Zo bent u verzekerd van een plekje op uw favoriete campings, weet u dat u niet op de overflow (een groot geasfalteerd terrein met minder faciliteiten) komt te staan en hoeft u zich ter plaatse niet druk te maken over of er nog wel plek is. En doordat u geen campings hoeft af te zoeken naar een vrije plaats, houdt u tijd over voor leuke dingen!

  Wij reserveren de camperovernachtingen voor u op voorhand, zodat u ter plaatse niet voor verrassingen komt te staan. Ook kunnen we een route voor u samenstellen die precies bij uw wensen en van de kinderen past.

 • Vertrek Calgary naar Amsterdam Dag 25

  Vandaag levert u in de ochtend uw camper in bij het verhuurstation en gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel of het vliegveld.

 • Aankomst Amsterdam Dag 26

  Aankomst in Amsterdam en einde van een fantastische reis!

Prijzen

De prijzen van een rondreis zijn afhankelijk van keuzes die gemaakt worden in het programma, waaronder eventuele verlenging, toevoeging strandverblijf en/of andere persoonlijke wensen. De reizen worden geheel op maat samengesteld en het is ons doel een reis uit te werken welke geheel bij uw wensen past.

Voor deze reis dient u rekening te houden met een vanafprijs van € 2.799,- per persoon, op basis van een gezin van 4 personen.

Inclusief

 • Ontspannen vlucht met KLM / Delta Airlines, inclusief ruim- en handbagage, stoelreserveringen en luchthavenbelasting
 • Gezinsvriendelijke verblijf in Vancouver, op basis van logies
 • Alle campingovernachtingen, op basis van logies
 • Camperhuur, inclusief verzekeringen en pakketten
 • Onvergetelijke ervaringen, zoals een georganiseerde fietstour door Vancouver (Groepsverband)
 • Een persoonlijk, op maat gemaakt (digitaal) documentatiepakket met uitgebreide reisbeschrijvingen en tips
 • Verrassing voor de kinderen
VANAFPRIJS
€ 2.799,- p.p.
De prijs kan sterk variëren. Wij informeren u graag over de actuele prijs op basis van uw wensen.

Praktisch

 • Parks Canada Discovery Pass

  Tijdens uw reis door Canada is de kans groot dat u er meerdere spectaculaire nationale parken zult gaan bezoeken. Voor een bezoek aan deze parken is een Parks Canada Discovery Pass verplicht. Deze toegangspas kan worden gekocht bij bezoekerscentra van de nationale parken en in de meeste gevallen ook bij de poortjes op de toegangswegen van de parken. De Parks Canada Discovery Pass is vanaf aanschaf 12 maanden geldig (voor max. zeven personen in één auto) en biedt toegang tot alle nationale parken, National Marine Conservation Areas en National Historic Sites die in het beheer zijn van Parks Canada. De pas is niet geldig voor toegang tot staatsparken en private parken. De opbrengsten van de Parks Canada Discovery Pass wordt gebruikt voor het onderhoud van de parken. Bent u van plan maar één nationaal park te bezoeken, dan is een zogeheten Single-Location Pass voordeliger.

  Voor meer informatie over de Parks Canada Discovery Pass verwijzen wij u graag naar de officiële website: https://www.pc.gc.ca/en/voyage-travel/admission

 • Klimaat

  Canada kunt u het beste bezoeken in de maanden mei tot en met september. In de maanden juli en augustus kan het erg warm zijn. Hoe hoger u komt (British Columbia/Alberta), des te aangenamer het klimaat is.

  Canada heeft vanwege de grootte een divers klimaat:
  Oostkust: warme zomers/koude winters
  Westen: warme zomers, milde winters. De Rocky Mountains zijn in de winter uiteraard erg koud. Het kan aan de westkust (Vancouver en omgeving) regenachtig zijn.

 • Inentingen

  Volgens onze laatste informatie heeft u voor Canada geen inentingen nodig. Wij adviseren u contact op te nemen met de GG & GD of huisarts voor de actuele informatie over inentingen. Wellicht is vaccinatie bij u thuis prettig voor uw gezin? Kijkt u dan eens op https://www.thuisvaccinatie.nl/reisorganisaties/travelnauts.

 • Reisdocumenten

  U dient in het bezit te zijn van een paspoort dat nog geldig is tot en met de dag van vertrek vanuit Canada. Indien u langer dan 90 dagen in Canada verblijft is een visum noodzakelijk. **Uw kinderen hebben een eigen paspoort nodig!**
   
  Vanaf 15 maart 2016 dient iedereen die naar Canada reist vooraf online toestemming te vragen via het Electronic Travel Authorization ETA, vergelijkbaar met de bestaande ESTA-procedure voor de Verenigde Staten. Meer informatie ontvangt u uiteraard bij boeking en veel informatie is te vinden op http://www.Canada.ca/eTA.
   
  Houdt u hiervoor uw geldige paspoort (waarmee u reist, minimaal geldig t/m de dag na terugkomst uit Canada) en een creditcard bij de hand. Wij adviseren om het ETA-formulier uiterlijk 72 uur voor uw vertrek aan te vragen. Na goedkeuring is uw ETA 5 jaar geldig (tenzij u uw paspoort vernieuwt; vraagt u dan een nieuwe ETA aan). De kosten bedragen op dit moment CA$ 7,- per persoon. [Meer informatie ontvangt u uiteraard bij boeking en veel informatie is te vinden op http://www.Canada.ca/eTA.]

 • Tijdsverschil

  Aan de westkust (Calgary, Vancouver) is het 9 uur vroeger dan in Nederland en België.