Je gunt je kind toch de wereld!

Griekenland met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Griekenland ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Griekenland voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Griekenland met kinderen, u kunt op ons rekenen.

Lees meer over Griekenland

Ontdek Griekenland met kids


Voorstel aanvragen

Griekenland met kids

Travelnauts geeft Griekenland een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Griekenland ligt op nog geen 3 uur vliegen vanuit Nederland en er is nauwelijks tijdsverschil. Er zijn vele directe vluchten naar het vasteland en de eilanden. Zwemmen in de blauwe zee, oude mythes en heerlijk eten maken het voor gezinnen een geweldige bestemming. De Grieken zijn dol op kinderen en de jongste reizigers kunnen altijd op wat extra aandacht rekenen.

Griekenland, de ideale familiebestemming

Griekenland is bij vele families al jaren een populair vakantieland. En dat is niet zo gek met de idyllische eilanden, de knusse dorpjes, pittoreske baaitjes en de gastvrije bevolking. Griekenland heeft zo’n 6000 eilanden (waarvan nog geen 230 bewoond) met elk hun eigen karakter en charme. En laten we vooral ook het vasteland niet vergeten. Hier vindt u de bruisende hoofdstad Athene, schatten uit de Griekse oudheid en prachtige natuur. Kortom, Een ideale vakantiebestemming voor families!