Malediven met kinderen

Naar de Malediven met kinderen? Zie hier ons aanbod familiereizen naar de Malediven ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar de Malediven voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar de Malediven met kinderen, u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Malediven met kids

Malediven met kinderen

Travelnauts geeft de Malediven een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de heerlijke stranden en ondiepe zee voor de kids, en aan de hoge kwaliteit in de hotels. Daarnaast biedt de Malediven veel water activiteiten voor uw kinderen. Van de kleintjes tot de 17-18-jarigen. Ook een voordeel: de Malediven zijn bij uitstek geschikt als strandverlenging na een mooie reis met kinderen door Sri Lanka of na een bruisend bezoek aan Dubai.

Malediven als credo: “De kunst van het niets doen”.

Dit paradijselijke archipel van bijna 1200 koraaleilandjes ligt midden in de Indische Oceaan. Alle kenmerken voor een heerlijke relax vakantie met kinderen is aanwezig: oogverblindend witte stranden, wuivende palmbomen, koraalriffen en een azuurblauwe zee vol kleurrijke vissen, schelpen en ander leven. De meeste eilanden zijn lopend in een half uur te omcirkelen.