Mauritius met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Mauritius ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Mauritius voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Mauritius met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Mauritius met kids

Mauritius met kinderen

Travelnauts geeft Mauritius een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Mauritius naar kids, en de kindvriendelijke resorts. Daarnaast biedt Mauritius verrassend veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Van de kleintjes tot de 17-18-jarigen. Ook een voordeel: Er is weinig tijdsverschil. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Mauritius, een exotisch droomeiland

Deze parel ligt in de Indische Oceaan, ten oosten van het eiland Madagaskar. Het zachte klimaat van Mauritius brengt een opmerkelijke flora voort en zeldzame vogelsoorten koesteren de milde warmte van Mauritius. Het eiland biedt prachtige stranden, een geweldige onderwaterwereld en schitterende natuur. Uitgestrekte rietsuiker- en ananasplantages en tropische vruchtbomen bepalen het beeld samen met de bijzonder gevormde bergen. Kortom alle ingrediënten voor een mooie familiereis.