020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis Oost Amerika

Je gunt je kind toch de wereld!

De bakermat van de Verenigde Staten, Oost-Amerika

Noordoost Amerika vormt de bakermat van de Verenigde Staten en nergens ademt het land zoveel geschiedenis als hier. U bezoekt waanzinnige steden als New York; ‘the city that never sleeps’, Washington; het huidige bolwerk van de Amerikaanse macht, Philadelphia; de stad van de Onafhankelijkheidsverklaring en Boston met haar fijne Europese sfeer. Maar ook natuur komt volop aan bod tijdens deze rondreis. Vergaap u aan de indrukwekkende Niagara watervallen, ga tuben en zwemmen in Lake George of bezoek grotten, mijnen en panoramische bergtoppen in de White Mountains. Ook een bezoekje aan Amish Country mag niet ontbreken, waar u kennismaakt met de indrukwekkende traditionele levensstijl van deze bijzondere gemeenschap. Sluit uw reis af op een van de langgerekte stranden van het pittoreske Cape Cod, waar u in de zomermaanden walvisexcursies kunt maken. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Amerika.

Wij geven dit cijfer voor
  • Gevarieerd gebied
  • Bruisende steden
  • Reizen per trein
  • Prachtige natuur
  • Familiekamers
  • Strandmogelijkheden bij Cape Cod
  • Makkelijk te bereizen
  • Relatief korte reisduur
  • Rechtstreekse vluchten
Meer ervaringen

Klantervaringen

Meer ervaringen

Contactverzoek Oost Amerika

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Oost Amerika reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

De leukste activiteiten met kinderen in Oost Amerika

Travelnauts oprichter David geeft de top 4 van leuke activiteiten voor het hele gezin prijs in dit prachtige gebied.

1. Ontdek Central Park in New York
Central Park bevindt zich tussen de Upper East en Upper West Sides van New York. Dit prachtige park heeft mooie meren en grasvelden waar u van de zon kunt genieten. U kunt er fietsen en skeelers huren. Onze tip? Bezoekt het ‘Belvedere Castle’, hier heeft u een mooi uitzicht over de stad. Een goede plek om de stadsdrukte even te ontvluchten en met wat geluk zelfs een beroemdheid te spotten die een rondje hardloopt of zijn viervoeter uitlaat.

2. Wandelen in Allegheny National Forest
Het Allegheny National Forest ligt in het noordwesten van Pennsylvania. U kunt prachtige wandelingen maken in dit gebied en voor de liefhebber biedt het Allegheny Reservoir in het noordwesten van het park enkele watersportmogelijkheden. Geniet van een dagje midden in de natuur in dit National Forest.

3. Behind the Falls tour bij de Niagara Falls
Met deze tour kunt u de watervallen op een andere manier bekijken. De tour kunt u op eigen houtje doen en neemt zo’n 45 minuten in beslag. Via liften en een tunnelnetwerk komt u beneden. Vanaf hier heeft u de unieke en spectaculaire ervaring de watervallen van onder te bezichtigen. Bij deze tour krijgt u een poncho, want het watergeweld is heel dichtbij en u haalt gegarandeerd een nat pak.

4. Per gondel, zipline of auto naar grote hoogte in de White Mountains
Gondelritjes met waanzinnige vergezichten zijn te maken bij de ‘aerial tramway’ van Loon Mountain en Cannon Mountain. Bij Wildcat Mountain bekijkt u de omgeving vanuit een zipline, voor de durfals. Sightseeën per auto kan ook: de Mount Washington Auto Road is Amerika’s oudste aangelegde panoramische autoroute. De weg werd in 1861 geopend en leidt al meer dan 150 jaar tot grote hoogte over Mount Washington; een adembenemende route.

Bekijk alle reizen

Onze top 3 familiereizen naar Oost Amerika

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste verre familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.