Medewerker

Je gunt je kind toch de wereld!

Inge Stam

Inge heeft al ruim 10 jaar werkervaring binnen de reisbranche en is sinds 1,5 jaar werkzaam bij Travelnauts. Na een 4 jarige MTRO opleiding heeft ze vervolgens een 2 jarige HBO opleiding Toeritisch Management op het TIO afgerond.

Raften en ziplinen door het regenwoud van Costa Rica was haar eerste avontuur buiten Europa. De Great Ocean Road met rondspringende kangoeroes en skydiven in Australië was een geweldige ervaring. Nieuw Zeeland is haar favoriete bestemming. De reisafstanden zijn relatief kort en de natuur ontzettend mooi en gevarieerd. Dolfijnen die bij de zonsopkomst om de boot heen springen tijdens een overnachtingscruise bij de Doubtful Sounds is onvergetelijk. De afgelopen jaren zijn Thailand, West-Maleisië, Borneo, Canada, Amerika, Aruba, Bonaire, Curaçao aan haar lijst toegevoegd.

‘Het mooiste van reizen is dat je van elke bestemming een mooie nieuwe herinnering mee naar huis neemt. Of het nou gaat om de buffels in Yellowstone National Park, de monniken in Thailand of de prachtige zonsondergang bij de Grand Canyon’.

Zij is moeder van 2 kleine kinderen en wilt graag met haar gezin avonturen sparen. Komende zomer gaan ze 3 weken met de camper door West-Canada reizen. Orka`s spotten, marshmallows roosteren boven het kampvuur, fietsen door Vancouver, kanoën op de prachtige blauwe meren… de voorpret is al begonnen.