De leukste ranches in West-Amerika en West-Canada

In West-Amerika en West-Canada zijn veel leuke en kindvriendelijke ranches te vinden. De ranches liggen vaak midden in de natuur en er zijn veel kindvriendelijke activiteiten te beleven. Wij zetten de leukste voor u op een rij.

Roatan
Door: Anna Wassenburg
Land: Amerika
Datum: 29 oktober 2019

Rockin’ R Ranch, Bryce Canyon Amerika

De Rockin’ R Ranch is een nog in bedrijf zijnde western ranch omringd door bergen. De ranch ligt ten noorden van Bryce Canyon, in Utah’s ‘ranch country’, voor een echte ‘western stay’! Welkom in het ‘Wilde Westen’! Hier drijven cowboys nog dagelijks te paard het vee, wordt u nog welgemeend vriendelijk begroet door de ‘locals’ en worden rond het kampvuur verhalen verteld. De ranch ligt in het midden van ‘The Grand Circle’, tussen Bryce Canyon en het Capitol Reef National Park, met name Bryce Canyon is dan ook vanuit de Rockin’ R prima te bezoeken. Ervaar het oude Westen, u kunt zelf paardrijden en ‘s avonds genieten van de heldere sterrenhemel.

Ranch at Death Valley, Death Valley Amerika

De Ranch at Death Valley is een gezellig familiehotel, centraal gelegen in een oase midden in de woestijn van de illustere Death Valley. Het Death Valley National Park is een desolate, maar vooral mooie en imponerende woestijnvallei. Kleurrijke rotspartijen worden afgewisseld door enkele afgelegen groene oases, terwijl de lucht in de zomermaanden trilt van de hitte. Midden in de vallei ligt de Ranch. Vanuit de Ranch kunt u (tegen betaling) paardrijden of een tocht per paard en wagen maken, een leuke ervaring om het gebied te verkennen!

Spring Lake Ranch, 100 Mile House Canada

De Spring Lake Ranch is ligt in een prachtige omgeving op enige afstand van de bewoonde wereld. Deze ranch wordt gerund door een vriendelijk stel dat de ranch in de jaren 80 kocht. Tijdens uw verblijf kunt u verschillende paardrijritten maken samen met een gids of de omgeving te ontdekken per waterfiets of kano, welke vrij te gebruiken zijn. Maak samen met de kinderen een echte huifkarrentocht door de bossen!

Ontdekt het echte leven op de ranch door te helpen met het voeden van de dieren en het verzorgen van de verblijf plaatsen van de koeien en paarden. Verblijft u hier in februari/maart dan heeft u wellicht het geluk dat u een handje kunt helpen bij het kalveren!

Sundance Guest Ranch, Ashcroft, Canada

Deze kindvriendelijke ranch wordt beheerd door een familie die u een kijkje laat nemen in het ‘western’ leven op de ranch. De Sundance Guest Ranch is gelegen in een prachtige omgeving met uitzicht op de Thompson River Valley en is de thuisbasis van meer dan 80 paarden.

Op een ontspannen manier maakt u kennis met het ruige landschap. De familie organiseert elke ochtend en middag buitenritten voor elke niveau. Deze ritten duren circa 2 uur en zijn inbegrepen bij uw verblijf. Ook kunt u in de omgeving gaan vissen.

Voor kinderen van onder de 8 jaar is het niet mogelijk om zelf te gaan paardrijden en met die tochten mee te gaan. Wel is het voor hun vaak mogelijk om een ritje te maken op het terrein. 

Onze familiereizen naar West Amerika / West Canada