Leukste Los Angeles highlights voor kinderen

In dit blog vind je de belangrijkste tips voor uw reis naar Los Angeles. Los Angeles is een fantastische stad voor jong en oud, wij vertellen graag waarom! Los Angeles mag niet ontbreken tijdens een reis door West-Amerika. Het is de op één na grootste stad van de Verenigde Staten. Daardoor lijkt het soms of er nooit lang genoeg kan worden verbleven. Wij zetten de leukste highlights voor u op een rij, zo kunt u makkelijker bepalen hoe veel nachten u hier wilt verblijven.

Zakynthos
Door: Leonie Noordhout
Land: Amerika
Datum: 12 mei 2020

Fietsen langs Santa Monica en Venice Beach

We houden van fietsen, een tocht langs deze 2 stranden mag dan ook zeker niet ontbreken. Maak verschillende leuke stops, zoals bij de Pier van Santa Monica, waar een kijkje genomen kan worden bij de attracties. En een stop bij een food-truck van Venice Beach. Vergeet niet op een warme dag om de zwemspullen mee te nemen, zodat er een frisse duik genomen kan worden in de oceaan.

Bezoek Universal Studio’s

Hoewel een attractiepark normaal niet voor alle leeftijden is, is Universal Studio’s dit echt wel. Er zijn zo veel herkenningspunten voor jong en oud. De kleinste zullen hun favoriete karakters direct herkennen, maar ook de tieners gaan zich niet vervelen. Er zijn genoeg attracties en shows. Een onvergetelijk moment is de Studio Tour. De wachtrijen zijn wat langer, maar het is meer dan de moeite waard. Er zijn verschillende herkenbare filmsets waar langs gereden wordt, maar ook de studio’s zijn bijzonder. Vooral omdat hier tot de dag van vandaag nog programma’s worden opgenomen.

Universal Studios, Los Angeles
Griffith Observatory met uitzicht over Los Angeles

Sterren kijken bij Griffith Observatorium

Dit keer geen filmsterren kijken, maar echte sterren. Het prachtige gebouw van Griffith Observatorium ligt op een van de heuvels van de stad en biedt naast een prachtig uitzicht ook een zicht op het heelal. Jong en oud kijken hier de ogen uit. Daarnaast is de entree gratis.

Walk of Fame name

De Walk of Fame is ontzettend lang, natuurlijk zullen er namen tussen zitten die u niet zult herkennen. Maar wat is er nu leuker dan uw eigen voor of achternaam vinden. Misschien staat uw naam er zelfs meerdere keer. Kijk wie in het gezin het meest zijn of haar naam vindt.

Kids bij walk of fame
Hollywood, Los Angeles

Hollywood bingo

Er is niets zo leuk als de reis alvast thuis voor te bereiden. Er kan bijvoorbeeld thuis een bingokaart worden gemaakt met huizen van sterren die graag gezien willen worden. Natuurlijk zijn er tours die langs de huizen rijden, maar er kan gekeken worden of er ook met de eigen huurauto gereden mag worden.

Bezoek een Amerikaanse sportwedstrijd

Een sportwedstrijd bezoeken in Amerika gaat gepaard met veel entertainment en spektakel. Het is voor vele een echte belevenis en daarom een leuke toevoeging aan uw reis. Elke grote Amerikaanse stad heeft zijn eigen thuisteam in sporten als honkbal, basketbal en American football. Hieronder vindt u een overzicht van enkele thuisteams in West-Amerika.

Honkbal: San Francisco Giants, Los Angeles Dodgers en de San Diego Padres.
Het honkbal seizoen loopt ongeveer van eind maart t/m oktober.

Basketbal: San Francisco Golden State Warriors, Los Angeles Lakers en de LA Clippers.
Het basketball seizoen loopt ongeveer van oktober t/m mei.

American Football: San Francisco 49ers, Los Angeles Chargers en de Los Angeles Rams.
Het american football seizoen loopt ongeveer van september t/m januari.

 

 

Baseball in San Diego

Onze familiereizen naar West-Amerika