Met Travelnauts naar Azië

Azië is één van de populairste regio’s als vakantiebestemming onder Nederlandse families. Reizen met kinderen door Azië is samen genieten van bijzondere culturen, eeuwenoude tradities, maar ook ongerepte jungles, zeldzame dieren, zon, zee en prachtige bounty stranden. Een familiereis naar Azië, ongeacht bestemming, is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Denk aan fietstochten, kanovaren, snorkelen, boottochten, vulkanen beklimmen, dieren spotten, rijstvelden fotograferen, tuktuk avonturen en nog veel meer; Azië heeft het allemaal!

Wilt u graag een mooie reis maken met uw gezin, maar u weet nog niet precies welk gedeelte van dit waanzinnige werelddeel u wilt bezoeken? Wij hebben een top 3 voor u samengesteld:

Reisspecialist Jamie bij de Prambanan
Door: Jamie Eveleens
Land: Azië
Datum: 14 januari 2021

Onze top 3 Azië bestemmingen met kinderen

1. Thailand

Thailand biedt de mogelijkheid om op een zeer aangename en vriendelijke manier het echte Azië met uw kinderen  te leren kennen. Een exotische cultuur en prachtige tempels, indrukwekkende natuur, afwisselend landschap en zon, zee en strand; Thailand verenigt deze elementen moeiteloos. Tussen de dichtbegroeide jungles in het noorden en de prachtige, uitgestrekte stranden in het zuiden is er genoeg flora en fauna te vinden die een prima combinatie vormen met uitstapjes naar de prachtige tempels en pagodes. Daarnaast biedt dit land vele activiteiten.

Meer Thailand

2. Sri Lanka

Sri Lanka betekent letterlijk ‘Gezegend Eiland’ en hoe treffend is deze naam. De eeuwenoude boeddhistische cultuur heeft indrukwekkende overblijfselen nagelaten en ook de vroegere aanwezigheid van de Engelsen en de Nederlanders is nog zichtbaar. Het landschap is zeer gevarieerd, met wuivende palmbossen en in het heuvelachtige binnenland uitgestrekte theeplantages. De exotische flora maakt een geweldige indruk en in natuurreservaten kunt u het tropische wildleven aanschouwen. Daarnaast is Sri Lanka ook gezegend met een uiterst vriendelijke bevolking en prachtige kilometerslange stranden waarop het heerlijk toeven is met kinderen.

Meer Sri Lanka

Vakantie met Kinderen op reis in Sri Lanka theeplantage
Bali

3. Indonesië

Een archipel van ruim 13.000 eilanden met enorm veel tinten groen, Indonesië is een lust voor het oog. Pruttelende vulkanen, de weelderige tropische flora en hoge bergen worden afgewisseld met uitgestrekte laagvlakten, rijstvelden, ondoordringbare oerwouden en plantages. Indonesië is een land dat iedereen wat te bieden heeft. Cultuur, natuur een smeltkroes van vele stammen of gewoon ontspanning op één van de prachtige stranden, u vindt het in Indonesië. Een grandioos vakantieland dat garant staat voor een fantastische belevenis met de kinderen.

Meer Indonesië

 

Nog veel meer Azië

Naast deze drie geweldige bestemmingen organiseren wij uiteraard ook familiereizen naar het exotische Maleisië en avontuurlijke Borneo, de bergstammen van Vietnam en de hagelwitte stranden met snorkelparadijs bij de Malediven  Uiteraard worden al onze reizen samengesteld met kindvriendelijke verblijven en unieke ervaringen voor iedere leeftijd.

Bekijk al onze Azië reizen

Onze familiereizen naar Azië