Je gunt je kind toch de wereld!

Reizen met baby van 0-3 jaar

Reizen met baby? Altijd met z’n tweeën romantisch op reis geweest, maar nu een baby in uw midden? Gefeliciteerd en maakt u zich geen zorgen. Ook met een baby of dreumes kunt u prachtige verre reizen blijven maken, u hoeft echt niet te wachten tot uw kindje wat ouder is. Het leuke van reizen met hele kleine kinderen is dat zij er voor zorgen dat contact met de lokale bevolking zo is gelegd.

Onze familiereizen met baby in deze categorie beschikken indien mogelijk over een rechtstreekse vlucht, dat is prettig voor jullie verre reizen met baby. Wij kunnen de stoelen in het vliegtuig voor u reserveren want een fijne plek in het vliegtuig is een goed begin. Kinderen t/m 2 jaar hebben nog geen eigen vliegtuigstoel en vliegen bijna gratis. Het reistempo ligt laag en de hotels beschikken vaak over familiekamers met een aparte slaapkamer voor de kinderen. Op deze manier krijgt uw kind maar ook uzelf voldoende rust, het slaapritme wordt behouden en u kunt volop genieten. Voor de allerkleinste maakt het niet zoveel uit wat uw doet zolang ze maar bij u zijn, maar  wij hebben ook tips voor activiteiten voor de jonge avonturiers die willen reizen met baby. Uiteraard zorgen wij voor een ruime huurauto met Maxi-Cosi, autostoel of zitverhoger. Ook adviseren wij u hoe om te gaan met de lange vluchten, jetlag en spullen die handig zijn om mee te nemen.

Lees meer

Bekijk meer reizen Voorstel aanvragen

Onze leeftijdscategorieën

Wij willen het mogelijk maken voor u als ouders om hele bijzondere verre reizen te beleven met uw kinderen ongeacht de leeftijden. Daarom hebben wij onze reizen ingedeeld in vijf leeftijdscategorieën. Op deze manier ziet u meteen of de reis geschikt is voor uw kinderen.

Deze categorieën zijn echter een advies, al onze reizen worden geheel op maat uitgewerkt. Elke reis kan daarom worden aangepast zodat deze geschikt wordt voor uw gezin. Neem in dat geval contact op met onze gezinsreizen experts.