Verre reizen met baby

Je gunt je kind toch de wereld!

Onze vijf leeftijdscategorieën

Wij willen het mogelijk maken voor u als ouders om hele bijzondere verre reizen te beleven met uw kinderen ongeacht de leeftijden. Daarom hebben wij onze reizen ingedeeld in vijf leeftijdscategorieën. Op deze manier ziet u meteen of de reis geschikt is voor uw kinderen.

Deze categorieën zijn echter een advies, al onze reizen worden geheel op maat uitgewerkt. Elke reis kan daarom worden aangepast zodat deze geschikt wordt voor uw gezin. Neem in dat geval contact op met onze gezinsreizen experts.

Voorstel aanvragen

Reizen met kinderen: 0 – 3 jaar

Altijd met z’n tweeën romantisch op reis geweest, maar nu een baby in uw midden? Gefeliciteerd en maakt u zich geen zorgen. Ook met een baby, dreumes of peuter kunt u prachtige verre reizen blijven maken, u hoeft echt niet te wachten tot uw kindje wat ouder is. Het leuke van reizen met hele kleine kinderen is dat zij er voor zorgen dat contact met de lokale bevolking zo is gelegd.

Onze familiereizen in deze categorie beschikken indien mogelijk over een rechtstreekse vlucht. Wij kunnen de stoelen in het vliegtuig voor u reserveren want een fijne plek in het vliegtuig is een goed begin. Kinderen t/m 2 jaar hebben nog geen eigen vliegtuigstoel en vliegen bijna gratis. Het reistempo ligt laag en de hotels beschikken vaak over familiekamers met een aparte slaapkamer voor de kinderen. Op deze manier krijgt uw kind maar ook uzelf voldoende rust, het slaapritme wordt behouden en u kunt volop genieten. Voor de allerkleinste maakt het niet zoveel uit wat uw doet zolang ze maar bij u zijn, maar  wij hebben ook tips voor activiteiten voor de jonge avonturiers. Uiteraard zorgen wij voor een ruime huurauto met Maxi-Cosi, autostoel of zitverhoger. Ook adviseren wij u hoe om te gaan met de lange vluchten, jetlag en spullen die handig zijn om mee te nemen.

De nationale parken en steden in West-Amerika met kinde... Rondreis Noord Amerika, Amerika, West Amerika
De nationale parken en steden in West-Amerika met kinderen 22-daagse reis

Onze populairste familiereis naar Amerika. U verkent onder andere de natuurparken Yosemite, Bryce Canyon en de Grand Canyon. Ook bezoekt u de steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Een prachtige rondreis met een aangenaam tempo. Wacht niet langer, bezoek Amerika met uw kinderen.

€ 2.399,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
camperreis florida Disney
Pretparken, alligators en stranden in Florida Rondreis Noord Amerika, Amerika, Florida
Pretparken, alligators en stranden in Florida 15-daagse reis

Onze populairste familiereis naar Florida. U combineert het strand van Miami met de idyllische westkust van Florida, avontuur in Key West en eindeloos vertier in de amusementsparken van Orlando. Plezier voor jong en oud is gegarandeerd! Wacht niet langer, bezoek Florida met uw kinderen.

€ 1.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Rijstvelden, surfen, tempels op Bali met het gezin Rondreis Azië, Indonesië
Rijstvelden, surfen, tempels op Bali met het gezin 19-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Bali. Groene rijstvelden, witte stranden, traditionele Balinese dorpjes en dolfijnen spotten; dat zijn slechts enkele ingrediënten van deze vakantie. De korte reisafstanden maken Bali erg geschikt voor gezinnen. Wacht niet langer, bezoek Bali met uw kinderen.

€ 2.799,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Kuala Lumpur, jungle, theeplantages in Maleisië Rondreis Azië, Maleisië
Kuala Lumpur, jungle, theeplantages in Maleisië 20-daagse reis

Een mooie familiereis naar Maleisië. Ontdek naast de exotische cultuur alle hoogtepunten van dit paradijs. U bezoekt onder andere Kuala Lumpur, regenwouden, theeplantages, Penang en de ongerepte oostkust. De reis eindigt op een prachtig eiland. Kortom, een complete Maleisië reis met uw kinderen.

€ 2.299,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Sydney, koala's, regenwouden en strand in Australië Rondreis Oceanië, Australië, Oost Australië
Sydney, koala's, regenwouden en strand in Australië 26-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Australië. U start in werelstad Sydney en bezoekt daarna alle hoogtepunten aan de ooskust zoals Noosa, Fraser Island, de Whitsundays en natuurlijk de regenwouden, riffen en stranden rondom Cairns. Wacht niet langer en ontdek Australië met uw kinderen.

€ 3.499,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis