Amerika met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Camperreis Amerika met kinderen

Zie hier ons aanbod camperreizen in Amerika met kinderen ter inspiratie. Of u nu het westen, het oosten of een geheel ander gedeelte wilt bezoeken, wij maken uw camperreis geheel op maat. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en doen er alles aan om de allermooiste camperreis voor uw gezin samen te stellen. We werken in Amerika samen met verschillende camperverhuurders en uiteraard selecteren wij campers die geschikt zijn voor families. Ook ontvangt u van ons een leuke en kindvriendelijke routesuggestie. Aarzel niet om ons te bellen. Wij zijn dé expert in verre familiereizen, dus u kunt op ons rekenen.

Camperreis Amerika

Wie droomt er niet van een stoere roadtrip per camper door West-Amerika? De meest populaire route is van San Francisco naar Los Angeles via de Grand Canyon en andere natuurparken.

Wij hebben ook tips voor een camperreis in Oost-Amerika, een afwisseling van grote steden, geschiedenis en natuur. Ook in populaire Florida kunt u een leuke camperreis maken met uw kinderen.

Familiereis per camper door West-Amerika Rondreis Noord Amerika, Amerika, West Amerika
Familiereis per camper door West-Amerika 20-daagse reis

Een prachtige familiereis per camper in Amerika. U bepaalt zelf de route en hebben de kinderen het ergens naar hun zin? Dan blijft u gewoon een nachtje langer! Dát is reizen per camper: alle vrijheid wat betreft uw reis en route. Wacht niet langer en ga op camper avontuur in Amerika met uw kinderen.

€ 2.249,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
camperreis florida Disney
Familiereis per camper door Florida Rondreis Noord Amerika, Amerika, Florida
Familiereis per camper door Florida 16-daagse reis

Een heerlijke kampeerreis voor families door de Sunshine State. Dit betekent een perfect klimaat om te gaan kamperen en korte reisafstanden. De vele pretparken, natuurgebieden, stranden en Miami zorgen voor een reis vol hoogtepunten voor het hele gezin. Bewonder Florida met uw kinderen.

€ 1599,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Camperreis Amerika
Familiereis per camper door Oost-Amerika Rondreis Noord Amerika, Amerika, Oost Amerika
Familiereis per camper door Oost-Amerika 20-daagse reis

Een mooie camperreis voor families naar de prachtige plekjes in het Noordoosten van Amerika. Geniet van de vrijheid, de natuur, het schiereiland Cape Cod en de Niagara watervallen. Dit alles in combinatie met New York. Geniet van een heerlijk afwisselende camperreis naar Amerika met kinderen.

€ 2.249,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis