Argentinië met kinderen

Naar Argentinië met kinderen? Zie hier ons aanbod familiereizen naar Argentinië ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Argentinië voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Argentinië met kinderen, u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Argentinië met kids

Argentinië met kinderen

Travelnauts geeft Argentinië een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Argentinië. De diversiteit van steden en landschappen, cultuur en natuur is enorm. Het is dan ook niet gek dat Argentinië veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Ook is het één van de veiligste landen in Latijns-Amerika. Wel zo prettig als u naar Agentinië met kinderen reist. Houdt u wel rekening met lange reisafstanden, vaak per vliegtuig.

Veelzijdig Argentinië

Wat Argentinië zo bijzonder maakt is de veelzijdigheid van de natuur. Denk aan de ijzige vlaktes in Patagonië, woestijnachtige kloven, zoutvlaktes, prachtige gebergtes, de wereldberoemde Iguazu watervallen, wijngebieden en de grasland vlaktes (pampas). Houdt uw camera in aanslag want tijdens uw familiereis door Argentinië heeft u om de zoveel tijd zulke mooie en verschillende uitzichten. Enorm boeiend, zeker ook voor de kinderen.