Je gunt je kind toch de wereld!

Winterreis met kinderen

Zie hier ons aanbod winterreizen met kinderen ter inspiratie. Of u nu op wintersport wilt naar Canada, het noorderlicht wilt zien in IJsland of rendieren wilt spotten in Fins Lapland, wij maken uw reis geheel op maat. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en doen er alles aan om de allermooiste winter(sport)reis voor uw gezin samen te stellen. Aarzel niet om ons te bellen. Wij zijn dé expert in bijzondere familiereizen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer

Bekijk meer reizen Voorstel aanvragen

Onze tips voor familievakanties in winter thema

Wintersport in Canada is een prachtige ervaring voor het hele gezin. In tegenstelling tot de vaak drukke (en soms groene!) pistes in Europa kunt u hier genieten van uitgestrekte rustige pistes en prachtige natuur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gelijk contact met ons op.

In IJsland is de natuur zowel in de zomer, als in de winter onbeschrijflijk mooi. Juist in de winter is het landschap zo afwisselend. Op het ene moment rijdt u door een groene omgeving en op het andere moment door winterwonderland. De afwisseling is adembenemend. Lees hier verder.

Ons aanbod in Fins Lapland is groot, wij kunnen u hier verschillende unieke reizen aanbieden die u en uw kinderen nooit zullen vergeten. Benieuwd? Bekijk dan al onze winterreizen in Fins Lapland.