020 5 2 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis Amerika

Je gunt je kind toch de wereld!

Droomt u ook van een rondreis met uw gezin door Amerika?

Amerika is bij uitstek geschikt voor een rondreis met uw gezin. Geniet van de afwisseling en diversiteit van steden, nationale parken en natuur en van de comfortabele hotels en prima wegen. En wellicht kunnen uw kinderen al een woordje Engels meepraten? Travelnauts is expert in verre gezinsreizen en stemt deze familiereis af op de wensen van uw gezin. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Amerika.

Wij geven dit cijfer voor
  • Overweldigende natuur
  • Bruisende steden
  • Wandelen in de parken
  • Pret in Las Vegas & Disney
  • Familiekamers
  • Variatie in verblijven
  • Vele activiteiten
  • Strandmogelijkheden
  • Rechtstreeks vliegen
Meer ervaringen

Klantervaringen

Meer ervaringen

Amerika heeft het allemaal!

Met uw gezin de zomervakantie doorbrengen op een zonovergoten bestemming? Een geweldige rondreis maken met de kinderen? Amerika heeft het allemaal! Kijkt u even mee; we hebben weer een aantal leuke tips. Wij verzorgen graag de droomreis voor uw gezin, met de ideale route bomvol leuke activiteiten en prettige familiehotels.

West Amerika
Na eerst het oosten te hebben ontdekt en veroverd trokken de pioniers richting het westen. De overweldigende natuur die ze onderweg tegen kwamen wekte grote bewondering. Na onder andere de Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion en Yosemite te zijn gepasseerd kwam men aan de Pacific Coast en stichtte beroemde steden als Los Angeles en San Francisco. Later volgde het gokparadijs Las Vegas, midden in de woestijn. Treed in de voetsporen van de pioniers en ‘discover the West’.
Meer inspiratie over dit gebied leest u hier.

Oost Amerika
Oost Amerika vormt de bakermat van de Verenigde Staten en nergens ademt het land zoveel geschiedenis als hier. U bezoekt waanzinnige steden als New York; ‘the city that never sleeps’, Washington; het huidige bolwerk van de Amerikaanse macht, Philadelphia; de stad van de Onafhankelijkheidsverklaring en Boston met haar fijne Europese sfeer. Maar ook natuur komt volop aan bod tijdens deze rondreis. Vergaap u aan de indrukwekkende Niagara watervallen, ga tuben en zwemmen in Lake George of bezoek grotten, mijnen en panoramische bergtoppen in de White Mountains. Ook een bezoekje aan Amish Country mag niet ontbreken, waar u kennismaakt met de indrukwekkende traditionele levensstijl van deze bijzondere gemeenschap. Sluit uw reis af op een van de langgerekte stranden van het pittoreske Cape Cod, waar u in de zomermaanden walvisexcursies kunt maken.
Meer inspiratie over dit gebied leest u hier.

Zuidoost Amerika
Het zuidoosten van Amerika is vooral bekend om de beroemde muzieksteden New Orleans, Memphis en Nashville met blues, dixieland, soul, country & western en rock ‘n roll. Het oude Zuiden herleeft in de staten North en South Carolina en langs de Missisippi River, waar prachtige landhuizen nog getuigen van het rijke leven. De mysterieuze ‘bayou’s’ (moerassen) rond New Orleans herbergen vele legendes. In de vele restaurants in de stad kunt u genieten van de heerlijke cajun-gerechten. Het zuidoosten van Amerika is een vakantie op zich waard.
Meer inspiratie over dit gebied leest u hier.

Florida
Florida, de Sunshine State, is een waar vakantieparadijs op een 850 kilometer lang schiereiland. De staat wordt omsloten door de warme golfstroom van de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan. In dit subtropische gebied schijnt de zon vrijwel het gehele jaar door. U vindt hier prachtige stranden, indrukwekkende natuurgebieden en de grootste pretparken ter wereld. Prima wegen, uitstekende hotels en een grote keuze aan uitgaansmogelijkheden staan garant voor een onbezorgde en geslaagde vakantie.
Meer inspiratie over dit gebied leest u hier.

Bekijk alle reizen

Onze top 3 familiereizen naar Amerika

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder