020 52 89 333
Voorstel aanvragen

Familiereizen Amerika

Familiereis Amerika: uw dosis reisinspiratie

Amerika is bij uitstek geschikt voor een rondreis met uw gezin. Geniet van de afwisseling en diversiteit van steden, nationale parken en natuur en van de comfortabele hotels en prima wegen. En wellicht kunnen uw kinderen al een woordje Engels meepraten? Travelnauts is expert in bijzondere familiereizen en stemt uw familiereis af op de wensen van uw gezin.

Wilt u graag een mooie reis naar Amerika maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen?  Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Amerika is natuurlijk erg groot. Twijfelt u nog welke regio u van Amerika wilt gaan zien? Lees dan eerst meer over de verschillende regio’s van Amerika en bekijk ons reisaanbod per regio.

Onze kindvriendelijke beoordeling
Wij geven dit cijfer voor:
  • Overweldigende natuur
  • Bruisende steden
  • Wandelen in de parken
  • Pret in Las Vegas & Disney
  • Familiekamers
  • Variatie in verblijven
  • Vele activiteiten
  • Strandmogelijkheden
  • Rechtstreeks vliegen

Sfeerimpressie familiereis Amerika

West-Amerika

Na eerst het oosten te hebben ontdekt en veroverd trokken de pioniers richting het westen. De overweldigende natuur die ze onderweg tegen kwamen wekte grote bewondering.

Na onder andere de Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion en Yosemite te zijn gepasseerd kwam men aan de Pacific Coast en stichtte beroemde steden als Los Angeles en San Francisco.

Later volgde het gokparadijs Las Vegas, midden in de woestijn. Treed in de voetsporen van de pioniers en ‘discover the West’.

Meer West-Amerika
Gezin in Grand Canyon
Brooklyn bridge, New York, Amerika

Oost-Amerika

Oost-Amerika vormt de bakermat van de Verenigde Staten en nergens ademt het land zoveel geschiedenis als hier. U bezoekt waanzinnige steden als New York; ‘the city that never sleeps’, Washington; het huidige bolwerk van de Amerikaanse macht, Philadelphia; de stad van de Onafhankelijkheidsverklaring en Boston met haar fijne Europese sfeer.

Maar ook natuur komt volop aan bod in deze regio. Vergaap u aan de indrukwekkende Niagara watervallen, ga tuben en zwemmen in Lake George of bezoek grotten, mijnen en panoramische bergtoppen in de White Mountains. Ook een bezoekje aan Amish Country mag niet ontbreken, waar u kennismaakt met de indrukwekkende traditionele levensstijl. Ook de langgerekte stranden van het pittoreske Cape Cod, waar u in de zomermaanden walvisexcursies kunt maken zijn een aanrader.

Meer Oost-Amerika

Florida

Florida, de Sunshine State, is een waar vakantieparadijs op een 850 kilometer lang schiereiland. De staat wordt omsloten door de warme golfstroom van de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan.

In dit subtropische gebied schijnt de zon vrijwel het gehele jaar door. U vindt hier prachtige stranden, indrukwekkende natuurgebieden en de grootste pretparken ter wereld. Prima wegen, uitstekende hotels en een grote keuze aan uitgaansmogelijkheden staan garant voor een onbezorgde en geslaagde vakantie.

Meer Florida
Disney World, Florida, Amerika
Memphis, Amerika

Zuidoost-Amerika en Texas

Het zuidoosten van Amerika is vooral bekend om de beroemde muzieksteden New Orleans, Memphis en Nashville met blues, dixieland, soul, country & western en rock ‘n roll. Het oude Zuiden herleeft in de staten North en South Carolina en langs de Missisippi River, waar prachtige landhuizen nog getuigen van het rijke leven.

De mysterieuze ‘bayou’s’ (moerassen) rond New Orleans herbergen vele legendes. In de vele restaurants in de stad kunt u genieten van de heerlijke cajun-gerechten. Het zuidoosten van Amerika is een vakantie op zich waard.

Meer Zuidoost-Amerika

Alaska

Breng een bezoek aan de 49ste staat van Amerika; Alaska! Een indrukwekkende staat welke met name bestaat uit ruige natuurgebieden, welke u nergens anders in Amerika aantreft. Alaska is even groot als West-Europa, maar er wonen maar 800.000 inwoners (vergelijkbaar met Amsterdam). Dit betekent dat de natuur nog vrij spel heeft.
Een rondreis door Alaska betekent een reis langs indrukwekkende gletsjers, fjorden en besneeuwde bergen. Hier maakt u kennis met Moeder Natuur!

Meer Alaska
Weg naar Seward, Alaska
Kustlijn van Kauai, Hawaii

Hawaii

Midden in de Grote Oceaan vindt u een eilandengroep die tot Amerika behoort: Hawaii. Van alle 137 eilanden zijn de meeste onbewoond. De 4 belangrijkste bewoonde eilanden zijn Oahu, Big Island, Kauai en Maui. Op de bewoonde eilanden vindt u prachtige natuurparken, vulkanische stranden en mooie resorts. Elk eiland heeft zijn eigen karakter en charme. Het is mogelijk om Hawaii te combineren met een reis door West-Amerika.

Meer Hawaii

Reisblogs Amerika

Onze familiereizen naar Amerika

Bekijk alle reizen
Bekijk alle reizen
Terug | Naar boven

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip van onze experts missen?

Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.