Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

De mooiste uitkijkpunten over de Skyline van New York!

De iconische gebouwen en de bekendheid van de stad, maakt dat New York de bekendste Skyline heeft ter wereld. Of u er nu bent geweest of nog niet, het is voor iedereen te herkennen. Maar waar vindt u nou de mooiste uitzichtpunten over deze fantastische Skyline? Wij hebben deze voor u verzameld!

1. Rockefeller Center

Het uitzicht vanaf Rockefeller, ook wel ‘Top of the Rock’ genoemd, is werkelijk waar prachtig. Vanaf dit gebouw heeft u een uitzicht over heel New York, met daarbij de Empire State Building. Empire State Builing is toch wel een van de meest iconische gebouwen van de stad. Deze mag uiteraard niet missen op de foto!

Tip: ga rond zonsondergang het gebouw op. Zo heeft u de skyline zowel in het licht, als in het donker gezien. Ook de zonsondergang levert prachtige plaatjes op.

2. Vanaf het water

Een andere optie om New York te bewonderen is vanaf het water. Stap aan boord van de ferry of een van de boottochten boeken. U vaart langs de Skyline van New York, vanwaar u de bruisende stad vanuit een ander perspectief kunt bekijken.

Tip: ook in de avond kunt u verschillende boottochtjes maken. De lichtjes van de stad weerkaatsen in het water, een mooi gezicht!

3. Empire State Building

Het Empire State Building is hoogstwaarschijnlijk het meest iconische gebouw van de stad en steekt met 381 meter hoog bijna overal bovenuit! Empire State Building heeft verschillende uitkijkplatformen, op meerdere verdiepingen. De hoogste uitkijkplatform is op de 86e verdieping. U bent op deze verdieping een stuk hoger dan op het Rockefeller Center, dus absoluut een bezoek waard!

4. Vanuit de helikopter

Wilt u een écht bijzondere ervaring, bekijk de stad dan vanuit de lucht per helikopter! In een vlucht van 10 tot 15 minuten vliegt u over alle highlights. Dit hoort op uw bucketlist thuis, want gaaf is het zeker! Erg leuk als u al enkele plekken vanaf de grond heeft bekeken en ze kunt herkennen.

5. Vanuit Brooklyn

Eén van de uitzichtpunten die wij u toch ook wel graag mee willen geven is vanuit Brooklyn en dan met name Brooklyn Bridge Park. Vanaf dit park heeft u een geweldig uitzicht op Manhattan. Het is een fijne plek om even te relaxen en om de stad van een afstandje te bewonderen.

Tip: ook een wandeling over de Brooklyn Bridge en Manhattan Bridge levert mooie plaatjes op!

Wilt u een bezoek brengen aan het bruisende New York en de Skyline met eigen ogen bewonderen? Bekijkt u snel onze New York pagina.

Volg Travelnauts op Facebook & Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook & volg ons op Instagram.