Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Wildlife spotten in Oost-Canada

Wildlife in Canada.. Waar velen in eerste instantie zullen denken aan de ongerepte natuur van West-Canada, mag het oosten ook zeker niet vergeten worden! Ook Oost-Canada beschikt over prachtige natuur en verschillende bijzondere dieren. Wildelife liefhebbers opgelet! Wij hebben een aantal tips in oosten van Canada voor u op een rijtje gezet.

Walvissen spotten Tadoussac

Tadoussac is hét vertrekpunt van boottochten op zoek naar walvissen en hiermee de ideale uitvalsbasis voor deze excursie. Walvissen worden hier regelmatig vlak voor de kust gezien! Een absolute aanrader voor het hele gezin.

Beren en bevers spotten in omgeving St. Alexis des Monts

Vanuit verschillende hotels in deze omgeving worden tours georganiseerd voor het spotten van wildlife! U kunt opzoek naar bevers in hun natuurlijke habitat en kunt beschut op een panoramische uitkijkpunt zwarte beren spotten, die hun weg door het bos vinden. Hoeveel zult u er spotten?

Algonquin Provincial Park

De parken zijn dé plek om wild te kunnen spotten. In Algonquin Provincial Park heeft u dé kans om de zwarte beer te spotten, een hele ervaring. De wapiti komt hier ook af en toe te voorschijn, samen met het andere bijzondere dier de eland. U kunt hier ook het wildlife spotten vanuit een ander perspectief, bijvoorbeeld per kajak of kano. Misschien komt u onderweg wel bevers tegen?