Azoren met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar de Azoren met kinderen ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar de Azoren voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar de Azoren met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Azoren met kids

De Azoren met kinderen

Travelnauts geeft de Azoren een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de kindvriendelijke hotels, korte vluchten en weinig tijdsverschil. Wel zo prettig als u met kinderen reist. Daarnaast bieden de Azoren veel bezienswaardigheden en activiteiten voor kinderen. Wat dacht u van walvissen en dolfijnen spotten of vulkanen bewonderen?

De groene Archipel

De Azoren is een Portugeese eilandengroep, op circa 1.200 km van het vaste land gelegen midden in de Atlantische oceaan. Het is een unieke, kleine en exotische archipel die bestaat uit negen verschillende eilanden, hiervan zijn er acht bewoond. De eilanden zijn vulkanische kraters welke boven het water uit zijn gekomen, en zijn inmiddels helemaal begroeid met prachtige kleurrijke bloemen, bossen en graslanden. Het is daarom ook niet gek dat het ook wel ‘de Groene Archipel’ of ‘het Blauwe Eiland’ wordt genoemd.