Zweden met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Zweden ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Zweden voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Zweden met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Zweden met kids

Zweden met kids

Travelnauts geeft Zweden een 9 voor kindvriendelijkheid en dat is niet voor niets! Denk aan het prachtige natuurschoon, de vele mogelijkheden voor activiteiten en korte reisafstanden. Daarnaast zijn de vluchten naar Zweden erg kort en is er geen tijdsverschil. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Zweden, de laatste wildernissen van Europa

Zweden is enorm uitgestrekt en elke regio heeft iets unieks te bieden met zijn ongerepte natuur en spectaculaire landschappen. Naast de prachtige natuur staat Zweden ook wel bekend om de stuga’s, de houten huisjes die zo kenmerkend zijn voor het land, en haar wildlife niet te vergeten. Wist u dat in Zweden de laatste wildernissen van Europa te vinden zijn? Daar is niet de mens, maar de natuur nog de baas. Wie weet ontmoet u tijdens uw reis wel de koning van het woud, de eland. In deze natuur is er uiteraard veel te beleven voor jong en oud.