Medewerker

Je gunt je kind toch de wereld!

Ilona Blom

Ilona heeft bij diverse bedrijven in de reiswereld gewerkt en versterkt al jaren het team van Travelnauts.

Ilona heeft gewerkt voor een Antillen specialist en kent Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten erg goed. Daarnaast heeft ze ook een grote passie voor Zuid Amerika en Afrika. ‘Een paar jaar geleden heb ik een reis gemaakt van Buenos Aires naar Rio de Janeiro en vooral de natuur en de vriendelijkheid van de mensen hebben veel indruk gemaakt’. Ook Panama vond ze erg indrukwekkend. ‘De afwisseling tussen Panama City, jungle en idyllische stranden is een perfecte combinatie’. Een andere bestemming waar ze niet over uitgepraat raakt is Namibië. ‘U kunt hier uren rijden over onverharde wegen zonder iemand tegen te komen. Een bijzondere ervaring was de ochtendsafari waarbij we in het donker in de jeep stapten en onder begeleiding op zoek gingen naar leeuwen en hyena’s.  Als ik u een tip mag geven voor uw volgende reis; Suriname! In dit land staat het toerisme nog in de kinderschoenen en dat maakt het reizen in Suriname erg speciaal’.

Binnen Europa heeft Ilona een voorliefde voor eilanden. ‘Op de Azoren heb ik on-Europese uitzichten gezien. Steile kliffen, ruige zee, maar ook warm waterbaden waar u heerlijk in kunt zwemmen. De Griekse eilanden hebben voor mij een perfecte mix van ontspannen op het strand liggen en charmante dorpjes ontdekken.  En het is geen Europa, maar ik vertel u ook graag alles over Kaapverdië. Hier zijn nog genoeg rustige, onontdekte plekjes waar ik u graag van alles over vertel’.  Ook Kroatië en Montenegro vindt ze bijzondere bestemmingen.

‘Reizen is voor mij naast het zien van de highlights van een bestemming ook het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Als je hiervoor open staat dan maak je mooie momenten en avonturen mee, die je vooraf niet had kunnen bedenken’.