Medewerker

Je gunt je kind toch de wereld!

Rianne van Egmond

Rianne vindt het van kleins af aan al leuk om met reizen bezig te zijn en een studie in deze richting kon dus ook niet ontbreken. Met haar studie heeft ze verschillende reizen gemaakt (veelal in Europa), waarvan toch wel het meest indrukwekkend de reis naar Gambia is geweest. Hier heeft ze twee weken het leven van de lokale bevolking mogen ervaren en is ze het binnenland ingetrokken. Ook heeft ze tijdens die reis Senegal bezocht om een safari mee te kunnen maken. Deze reis heeft veel indruk gemaakt en dat smaakt naar meer..

Ze is begonnen met stage lopen bij Travelnauts, heeft haar scriptie hier geschreven en is na haar afstuderen fulltime komen werken. Ze heeft het afgelopen jaar Curaçao en Suriname bezocht. Suriname was tot nu toe wel hét hoogtepunt van haar reizen. ‘Je stapt het vliegtuig uit, rijdt 5 tot 10 minuutjes met de auto en staat midden in de jungle!’

Ze kan niet wachten om meer verre reizen te maken. ‘Wanneer ik bezig ben met het samenstellen van reizen voor families en meer te weten kom over de bestemmingen, kan ik niet wachten om deze zelf ook te ontdekken’.