Botswana met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Botswana ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Botswana voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Botswana met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Botswana met kids

Botswana met kids

Travelnauts geeft Botswana een 7 voor kindvriendelijkheid. Botswana is een avontuurlijke en veelzijdige bestemming voor de kids. De natuur en diversiteit zijn fantastisch. Houdt u er rekening mee dat veel hotels en lodges een minimum leeftijd hanteren voor kinderen. Botswana is niet rechtstreeks te bereiken vanuit Nederland, u maakt altijd een overstap.

Botswana, het hart van Zuidelijk Afrika

Botswana is een exclusieve en ongerepte bestemming. Er is een grote verscheidenheid aan wild, maar liefst 40% van het land is voor deze dieren gereserveerd. Daarnaast heeft Botswana de grootste binnenlandse delta ter wereld, de Okavango Delta. In combinatie met een vriendelijke en vreedzame bevolking en stabiele democratie biedt Botswana u een unieke safaribeleving! Botswana is ook heel goed te combineren met een reis door Namibië.