Veilig op reis

Reizen maakt toch gelukkig?

Laten we dat vooral niet vergeten! Op dit moment is het reizen naar onze kindvriendelijke bestemmingen wat minder goed mogelijk, maar wij zijn positief gestemd en weten zeker dat wij u binnenkort weer gelukkig mogen maken. Daar worden wij blij van. In tussentijd houden wij de situatie per bestemming nauwlettend voor u in de gaten.

Veel bestemmingen hebben de grenzen wel open, maar alle bestemmingen hebben op dit moment code oranje. Indien de situatie veranderd komen hieronder de bestemmingen te staan waar u naar toe mag reizen voor vakantie.

Wilt u als eerste weten wanneer het weer mogelijk is veilig te reizen naar uw voorkeursbestemming? Laat dan uw gegevens achter op het contactverzoek formulier. Wij nemen contact met u op wanneer dit weer mogelijk is.

Laatste update: 24 februari 2021

Veilig en flexibel op reis met Travelnauts

We leven in een onzekere tijd waarin het lastig inschatten is hoe de wereld er volgend jaar uitziet. Als er één ding duidelijk is geworden in 2020 is dat het een absolute meerwaarde is om te boeken via een reisorganisatie zoals Travelnauts. We hebben onze gezinnen het afgelopen jaar tijdig kunnen informeren, kunnen ondersteunen en bemiddelen met leveranciers. We zijn zo flexibel mogelijk geweest. Elk gezin heeft van ons een oplossing op maat ontvangen, waar we vaak complimenten voor hebben ontvangen.

Nieuwe reisplannen maken

Het lijkt misschien wat vroeg om nu al na te denken over een vakantie, maar niets is minder waar. De eerste vaccinaties zijn inmiddels een feit (en wat zijn we daar blij mee!) en de verwachting is dat eind dit jaar de meeste mensen ingeënt zijn. Net als u staan veel mensen te popelen om dan weer te gaan reizen. We merken dat veel gezinnen al volop plannen aan het maken zijn voor de zomer, herfst en kerstvakantie. Onze bijzondere plekjes blijven niet onbeperkt beschikbaar.

Om niet mis te grijpen en alvast te genieten van vroege voorpret, denken we graag met u mee. Zo kunt u met ons flexibel (om)boekingsbeleid een reis tot acht weken voor vertrek omboeken naar een andere vertrekdatum of bestemming. Uiteraard laten we niemand afreizen naar een bestemming als het niet veilig genoeg is. Door deze flexibiliteit te bieden hopen we dat u weer plezier krijgt in het plannen van een reis. Is uw gezin daar nu weer klaar voor?

Boek een reis (als vrijblijvende optie) via Travelnauts:

Heeft u vragen over het bovenstaande? Wij bespreken het graag, maak hiervoor een vrijblijvende telefonische afspraak.

Belangrijke zaken voor reizen in Coronatijd

We vertellen in ons kennismakingsgesprek graag meer over hoe de situatie op de door u gewenste bestemming er uitziet.

Handige websites

Reizen met kinderen is het allermooiste wat er is. Denk aan al die herinneringen en mooie ervaringen die nooit vergeten zullen worden. Wij raken er in ieder geval nooit over uitgepraat.

het Travelnauts Team