Veilig op reis

Reizen maakt gelukkig

Wij zijn positief gestemd, steeds meer landen openen de grenzen. Niet alleen in Europa, maar ook steeds meer verre bestemmingen. Het is alleen nog even even wachten op code geel vanuit ministerie van buitenlandse zaken.

Op dit moment kunnen wij onze gezinnen weer op reis sturen naar de volgende bestemmingen (code geel):

Laatste update: 11 september 2020

Informeer gerust naar de mogelijkheden, de inreis voorschriften en de regels in het land die op dit moment voor deze bestemmingen gelden.

Veilig op reis met Travelnauts

We leven in een onzekere tijd waarin het lastig inschatten is hoe de wereld er volgend jaar uitziet. Als er één ding duidelijk is geworden de afgelopen maanden is het de meerwaarde van boeken via een reisorganisatie. We hebben onze gezinnen het afgelopen half jaar tijdig kunnen informeren, kunnen ondersteunen en bemiddelen met leveranciers. We zijn zo flexibel mogelijk geweest. Elk gezin heeft van ons een oplossing op maat ontvangen.

Flexibel omboekbeleid

Weet u niet zeker of u nu al een reis wilt boeken voor volgend jaar, omdat u twijfelt of het dan veilig genoeg is om te reizen met uw gezin? Dan is het goed om te weten dat we niemand laten afreizen als het niet veilig is. Daarnaast kunt u bijna ons gehele aanbod tot 8 weken voor vertrek omboeken naar een andere vertrekdatum of bestemming. We denken graag met u mee.

Belangrijke zaken voor reizen in Coronatijd

We vertellen in ons kennismakingsgesprek graag meer over hoe de situatie op de door u gewenste bestemming er uitziet.

Bij ons op kantoor

Altijd al eens een kijkje in de keuken willen nemen bij Travelnauts? Bekijk hieronder hoe ons kantoor eruit ziet, waar we nu mee bezig zijn en hoe wij aankijken tegen veilig reizen in Corona tijdperk.

Handige websites

Reizen met kinderen is het allermooiste wat er is. Denk aan al die herinneringen en mooie ervaringen die nooit vergeten zullen worden. Wij raken er in ieder geval nooit over uitgepraat.

Het Travelnaut Team