020 52 89 333
Voorstel aanvragen

Boek uw familiereis met een gerust gevoel

Wij leggen graag uit hoe wij werken, welke flexibele voorwaarden wij bieden en wat u van ons kunt verwachten als de situatie op uw reisbestemming verandert. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Grand Canyon
Welpjes in Zuid-Afrika

Onze flexibele voorwaarden

  • Als een land met kleurcode groen, geel of oranje wordt aangepast naar rood, dan kunt u kosteloos annuleren of omboeken*.
  • Als de lokale overheid maatregelen invoert, zoals een avondklok om 21.00 uur, de horeca wordt gesloten of er geen excursies mogen worden uitgevoerd, dan kunt u de reis kosteloos annuleren of omboeken*.
  • Als er bij vertrek een quarantaineplicht langer dan 72 uur op de bestemming wordt ingevoerd, waarbij u in uw hotel moet blijven, dan kunt u de reis kosteloos annuleren of omboeken*.
  • Wanneer de reis niet kan worden uitgevoerd omdat de grenzen worden gesloten, dan kunt u kosteloos annuleren of omboeken*.
  • Als de bestemming tijdens uw reis code rood krijgt of er wordt een vliegverbod ingesteld, dan heeft u recht op repatriëring en worden de kosten gedekt door ons als reisorganisatie.

* Omboeken kan naar een andere bestemming of dezelfde bestemming voor een andere reisperiode.

Situatie op Schiphol

Bent u benieuwd of Schiphol meer drukte verwacht op de dag dat u vertrekt? Check dan deze pagina.

Westfjorden
Terug | Naar boven

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip van onze experts missen?

Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.