Veilig op reis

Reizen maakt toch gelukkig?

Laten we dat vooral niet vergeten! Op dit moment is het reizen naar onze kindvriendelijke bestemmingen wat minder goed mogelijk, maar wij zijn positief gestemd en weten zeker dat wij u binnenkort weer gelukkig mogen maken. Daar worden wij blij van. In tussentijd houden wij de situatie per bestemming nauwlettend voor u in de gaten. Op dit moment kunnen wij onze gezinnen weer op reis sturen naar de volgende bestemmingen (grens open & code geel):

Laatste update: 19 november 2020

Informeer gerust naar de mogelijkheden, de inreisvoorschriften en de regels ter plaatse die op dit moment voor deze bestemmingen gelden.

Wilt u als eerste weten wanneer het weer mogelijk is veilig te reizen naar uw voorkeursbestemming? Laat dan uw gegevens achter op het contactverzoek formulier. Wij nemen contact met u op wanneer dit weer mogelijk is.

Veilig en flexibel op reis met Travelnauts

We leven in een onzekere tijd waarin het lastig inschatten is hoe de wereld er volgend jaar uitziet. Als er één ding duidelijk is geworden de afgelopen maanden is het de meerwaarde van boeken via een reisorganisatie. We hebben onze gezinnen het afgelopen half jaar tijdig kunnen informeren, kunnen ondersteunen en bemiddelen met leveranciers. We zijn zo flexibel mogelijk geweest. Elk gezin heeft van ons een oplossing op maat ontvangen.

Nieuwe reisplannen maken

Nu een reis boeken of afwachten? Wat is wijsheid? Hoe de wereld er volgend jaar uit ziet weet niemand. Wel weten we dat er veel mensen zijn die toch alweer plannen maken voor volgend jaar en onze unieke plekjes zijn niet onbeperkt beschikbaar. Om niet mis te grijpen en alvast te genieten van vroege voorpret, denken we graag met u mee. Zo kunt u met ons flexibel (om)boekingsbeleid een reis tot acht weken voor vertrek omboeken naar een andere vertrekdatum of bestemming. Ook bieden we een uitgestelde aanbetaling, zodat u op dit moment nog niet hoeft na te denken over financiële details. En uiteraard laten we niemand afreizen naar een bestemming als het niet veilig genoeg is. Door deze flexibiliteit te bieden hopen we dat u weer plezier krijgt in het plannen van een reis. Is uw gezin daar nu weer klaar voor?

Heeft u vragen over het bovenstaande? Wij bespreken het graag, maak hiervoor een vrijblijvende telefonische afspraak.

Belangrijke zaken voor reizen in Coronatijd

We vertellen in ons kennismakingsgesprek graag meer over hoe de situatie op de door u gewenste bestemming er uitziet.

Bij ons op kantoor

Altijd al eens een kijkje in de keuken willen nemen bij Travelnauts? Bekijk hieronder hoe ons kantoor eruit ziet, waar we nu mee bezig zijn en hoe wij aankijken tegen veilig reizen in Corona tijdperk.

Handige websites

Reizen met kinderen is het allermooiste wat er is. Denk aan al die herinneringen en mooie ervaringen die nooit vergeten zullen worden. Wij raken er in ieder geval nooit over uitgepraat.

het Travelnauts Team