Australië met kinderen

Naar Australië met kinderen? Zie hier ons aanbod familiereizen naar Australië ter inspiratie. Uw reis wordt  op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Australië voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Australië met kinderen, u kunt op ons rekenen.

Bent u er nog niet uit welke regio u wilt bezoeken? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina’s over Oost Australië, West Australië en Zuid Australië.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Australië met kids

Bekijk alle reizen naar Australië

Australië met kinderen

Travelnauts geeft Australië een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Australië naar kids, en aan de algemene faciliteiten in hotels. Daarnaast biedt Australië veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Van de kleintjes tot de 17-18-jarigen. Ook een voordeel: u kunt een stopover maken in Azië of Dubai. Wel zo prettig als u door Australië met kinderen reist.

Australië met kinderen, ga down under en verken dit prachtige land

Het land is immens, iedere regio heeft zijn eigen schoonheid en charme. Rode landschappen, enorme natuurparken en Aboriginal cultuur in het centrale deel. Prachtige, soms grillige kustlijn met witte stranden en baaien in het zuiden. Heerlijke steden, stranden en onderwaterwereld in het oosten. Het ongerepte westen met stranden en natuurschoon. En vergeet Tasmanië niet met ruige natuur en wildernis. Welke regio kiest u voor een reis door Australië met kinderen?