Australië met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Australië met kinderen, een familiereis op maat

Naar Australië met kinderen? Zie hier ons aanbod familiereizen naar Australië ter inspiratie. Uw reis wordt  op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Australië voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Australië met kinderen, u kunt op ons rekenen.

Bent u er nog niet uit welke regio u wilt bezoeken? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina’s over Oost Australië, West Australië en Zuid Australië.

Australië met kinderen

Travelnauts geeft Australië een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Australië naar kids, en aan de algemene faciliteiten in hotels. Daarnaast biedt Australië veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Van de kleintjes tot de 17-18-jarigen. Ook een voordeel: u kunt een stopover maken in Azië of Dubai. Wel zo prettig als u door Australië met kinderen reist.

Australië met kinderen, ga down under en verken dit prachtige land

Het land is immens, iedere regio heeft zijn eigen schoonheid en charme. Rode landschappen, enorme natuurparken en Aboriginal cultuur in het centrale deel. Prachtige, soms grillige kustlijn met witte stranden en baaien in het zuiden. Heerlijke steden, stranden en onderwaterwereld in het oosten. Het ongerepte westen met stranden en natuurschoon. En vergeet Tasmanië niet met ruige natuur en wildernis. Welke regio kiest u voor een reis door Australië met kinderen?

Sydney, koala's, regenwouden en strand in Australië Rondreis Oceanië, Australië, Oost Australië
Sydney, koala's, regenwouden en strand in Australië 26-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Australië. U start in werelstad Sydney en bezoekt daarna alle hoogtepunten aan de ooskust zoals Noosa, Fraser Island, de Whitsundays en natuurlijk de regenwouden, riffen en stranden rondom Cairns. Wacht niet langer en ontdek Australië met uw kinderen.

€ 3.499,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Outback ervaring met de kinderen in West-Australië Rondreis Oceanië, Australië, West Australië
Outback ervaring met de kinderen in West-Australië 32-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar West Australië. Samen bezoekt u alle hoogtepunten zoals de watervallen van Kakadu, de rode rotsen van Karijini en het Ningaloo Reef. Natuurlijk draait deze reis om de échte outback ervaring. Wacht niet langer en bezoek dit ruige deel van Australië met uw kinderen.

€ 3.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Familiereis per camper langs de Oostkust van Australië Rondreis Oceanië, Australië, Oost Australië
Familiereis per camper langs de Oostkust van Australië 28-daagse reis

Een camperreis naar Australië is de meest ideale manier om dit enorme land te ontdekken! Wat is er nu leuker dan kangoeroes op de camping? Of een echte Aussie BBQ in de natuur? Ervaar de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt met uw gezin. Wacht niet langer en bezoek Australië met uw kinderen.

€ 2.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Melbourne, Great Ocean Road en Kangaroo Island Rondreis Oceanië, Australië, Zuid Australië
Melbourne, Great Ocean Road en Kangaroo Island 21-daagse reis

Tijdens deze familiereis naar Australië bezoekt u de wereldsteden Sydney en Melbourne. Daarna maakt u een prachtige reis langs de kliffen van de Great Ocean Road, wijngebieden en sluit u af op Kangaroo Island waar u de kans heeft veel dieren te zien. Bekijk deze mooie familiereis naar Australië.

€ 3.599,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Combineer Melbourne met de natuur van Tasmanië Rondreis Oceanië, Australië, Zuid Australië
Combineer Melbourne met de natuur van Tasmanië 19-daagse reis

Een prachtige familiereis naar Australië, het land van koala’s en kangoeroes. Tijdens deze reis bezoekt u het zuidoosten van Australië. U start in het hippe Melbourne, maar bezoekt ook de mooie kliffen van de Great Ocean Road en de natuur van Tasmanië. Bekijk deze familiereis naar Australië.

€ 3.299,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis