Camperreis met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Campervakantie met kinderen

Zie hier ons aanbod camperreizen met kinderen ter inspiratie. Of u nu naar Amerika, Namibië, Canada, Australië of Nieuw Zeeland wil, wij maken uw camperreis geheel op maat. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en doen er alles aan om de allermooiste camperreis voor uw gezin samen te stellen. In ieder land werken we samen met verschillende camperverhuurders en uiteraard selecteren wij campers die geschikt zijn voor families. Ook ontvangt u van ons een leuke en kindvriendelijke routesuggestie. Aarzel niet om ons te bellen. Wij zijn dé expert in verre familiereizen, dus u kunt op ons rekenen.

Camper en kids

Een camper geeft kids een hoop rust. Na een drukke dag keren ze steeds terug naar hun eigen plek en elke nacht slapen ze in hetzelfde bed. Waar u ook reist met de camper, u heeft altijd uw spullen in de buurt. In een camper zitten de kinderen vaak wat verhoogd, waardoor ze goed uitzicht hebben. En hebben de kids het ergens naar hun zin dan blijft u gewoon een nachtje langer, dat is het voordeel van reizen met een camper.

Maar wat zijn nu handige tips en tricks voor het boeken of juist het niet boeken van een camping? Wij hebben er een aantal op een rij gezet, lees hier verder.

Ook benieuwd naar welke route u het beste kunt rijden? Of benieuwd naar hoe het ophalen van een camper in Amerika of Canada precies werkt?

Hier nog meer tips voor een camperreis in Amerika, verreweg het populairste land voor families om een camperreis te maken.

Familiereis per camper door West-Amerika Rondreis Noord Amerika, Amerika, West Amerika
Familiereis per camper door West-Amerika 20-daagse reis

Een prachtige familiereis per camper in Amerika. U bepaalt zelf de route en hebben de kinderen het ergens naar hun zin? Dan blijft u gewoon een nachtje langer! Dát is reizen per camper: alle vrijheid wat betreft uw reis en route. Wacht niet langer en ga op camper avontuur in Amerika met uw kinderen.

€ 2.249,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Avontuurlijke camper reis door Namibië met het gezin Rondreis Afrika, Namibië
Avontuurlijke camper reis door Namibië met het gezin 24-daagse reis

Een 4x4 camperreis naar Namibië is een must do! Olifanten spotten in Etosha, u vergapen aan de prachtige rode duinen in de Sossusvlei of dolfijnentochten maken bij Walsvisbaai. Ervaar de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt met uw gezin. Wacht niet langer en bezoek Namibië met uw kinderen.

€ 2.499,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Familiereis per camper langs de Oostkust van Australië Rondreis Oceanië, Australië, Oost Australië
Familiereis per camper langs de Oostkust van Australië 28-daagse reis

Een camperreis naar Australië is de meest ideale manier om dit enorme land te ontdekken! Wat is er nu leuker dan kangoeroes op de camping? Of een echte Aussie BBQ in de natuur? Ervaar de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt met uw gezin. Wacht niet langer en bezoek Australië met uw kinderen.

€ 2.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis