Je gunt je kind toch de wereld!

Camperreis met kinderen

Zie hier ons aanbod camperreizen met kinderen ter inspiratie. Of u nu naar Amerika, Namibië, Canada, Australië of Nieuw Zeeland wil, wij maken uw camperreis geheel op maat. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en doen er alles aan om de allermooiste camperreis voor uw gezin samen te stellen. In ieder land werken we samen met verschillende camperverhuurders en uiteraard selecteren wij campers die geschikt zijn voor families. Ook ontvangt u van ons een leuke en kindvriendelijke routesuggestie. Aarzel niet om ons te bellen. Wij zijn dé expert in verre familiereizen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer

Bekijk meer reizen Voorstel aanvragen

Camper en kids

Een camper geeft kids een hoop rust. Na een drukke dag keren ze steeds terug naar hun eigen plek en elke nacht slapen ze in hetzelfde bed. Waar u ook reist met de camper, u heeft altijd uw spullen in de buurt. In een camper zitten de kinderen vaak wat verhoogd, waardoor ze goed uitzicht hebben. En hebben de kids het ergens naar hun zin dan blijft u gewoon een nachtje langer, dat is het voordeel van reizen met een camper.

Maar wat zijn nu handige tips en tricks voor het boeken of juist het niet boeken van een camping? Wij hebben er een aantal op een rij gezet, lees hier verder.

Ook benieuwd naar welke route u het beste kunt rijden? Of benieuwd naar hoe het ophalen van een camper in Amerika of Canada precies werkt?

Hier nog meer tips voor een camperreis in Amerika, verreweg het populairste land voor families om een camperreis te maken.