Oceanië met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Familiereis Oceanië op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Oceanië ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar een bestemming in Oceanië voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in rondreizen naar Oceanië met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Oceanië met kids

Travelnauts geeft Oceanië een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de grote afwisseling die Oceanië te bieden heeft voor de kids. Het is een prachtige ervaring om met de kinderen te overnachten tussen de kangoeroe’s in Australië, of een camperreis te maken door Nieuw-Zeeland. Relaxen op Fiji of een ander eilandje in de pacific is ook iets heel bijzonders. Voor elke leeftijd is er wel een passende en gevarieerde reis te vinden. Ook de goede kwaliteit van de hotels, de vriendelijke bevolking en het westerse eten zijn wel zo prettig als u met kinderen reist.

Sydney, koala's, regenwouden en strand in Australië Rondreis Oceanië, Australië, Oost Australië
Sydney, koala's, regenwouden en strand in Australië 26-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Australië. U start in werelstad Sydney en bezoekt daarna alle hoogtepunten aan de ooskust zoals Noosa, Fraser Island, de Whitsundays en natuurlijk de regenwouden, riffen en stranden rondom Cairns. Wacht niet langer en ontdek Australië met uw kinderen.

€ 3.499,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Bergen, gletsjers en Maori's in Nieuw-Zeeland Rondreis Oceanië, Nieuw-Zeeland
Bergen, gletsjers en Maori's in Nieuw-Zeeland 35-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar Nieuw-Zeeland. U bezoekt alle hoogtepunten en combineert het mooiste van het Zuidereiland en het beste van het Noordereiland. Een unieke ervaring voor jong en oud. Wacht niet langer en ontdek het mooiste van Nieuw-Zeeland met uw kinderen.

€ 3.499,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Outback ervaring met de kinderen in West-Australië Rondreis Oceanië, Australië, West Australië
Outback ervaring met de kinderen in West-Australië 32-daagse reis

Onze meest complete familiereis naar West Australië. Samen bezoekt u alle hoogtepunten zoals de watervallen van Kakadu, de rode rotsen van Karijini en het Ningaloo Reef. Natuurlijk draait deze reis om de échte outback ervaring. Wacht niet langer en bezoek dit ruige deel van Australië met uw kinderen.

€ 3.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Familiereis per camper langs de Oostkust van Australië Rondreis Oceanië, Australië, Oost Australië
Familiereis per camper langs de Oostkust van Australië 28-daagse reis

Een camperreis naar Australië is de meest ideale manier om dit enorme land te ontdekken! Wat is er nu leuker dan kangoeroes op de camping? Of een echte Aussie BBQ in de natuur? Ervaar de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt met uw gezin. Wacht niet langer en bezoek Australië met uw kinderen.

€ 2.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis
Familiereis per camper door Nieuw-Zeeland Rondreis Oceanië, Nieuw-Zeeland
Familiereis per camper door Nieuw-Zeeland 29-daagse reis

Een camperreis naar Nieuw-Zeeland is de meest ideale manier om het land te ontdekken! Kamperen en rondreizen door Nieuw-Zeeland is een feest vanwege de prachtige natuur. Ervaar de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt met uw gezin. Wacht niet langer en bezoek Nieuw-Zeeland met uw kinderen.

€ 2.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen
Bekijk reis