Nieuw-Zeeland met kinderen

Zie hier onze familiereizen naar Nieuw-Zeeland ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Nieuw-Zeeland voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Nieuw-Zeeland met kinderen, u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Nieuw-Zeeland met kids

Nieuw-Zeeland met kids

Travelnauts geeft Nieuw-Zeeland een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de grote verscheidenheid aan natuur voor de kids, en aan de algemene faciliteiten in hotels. Daarnaast biedt Nieuw-Zeeland veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Van de kleintjes tot de 17-18-jarigen. Ook een voordeel: u kunt een stopover maken in Azië of Dubai. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Nieuw-Zeeland, wat een overweldigend natuurschoon

Nieuw-Zeeland biedt zo’n verscheidenheid aan natuur en cultuur dat er heel veel variatie is en u continu wordt verrast.
Op het Noordereiland prachtige stranden, borrelende (en stinkende) mud pools, geisers en warmwaterbronnen en beklim de vulkanen.
Op het Zuidereiland met de voeten in de sneeuw op de gletsjer, spectaculaire berglandschappen en wandelen door het regenwoud.
De reistijd is lang en vanwege het tijdsverschil van 12 uur heeft u een aantal dagen nodig om te acclimatiseren. Maar eenmaal in het ritme dan is het de lange reis meer dan waard. Kinderen willen niet hele dagen in de auto zitten en omdat de afstanden relatief kort zijn, is het heel prettig reizen.