020 52 89 333
Voorstel aanvragen

Familiereizen Canada

Familiereis Canada: uw dosis reisinspiratie

Wilt u graag een mooie reis naar Canada maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Canada is bij uitstek geschikt voor een rondreis met uw gezin. Geniet van de afwisseling en diversiteit van prachtige natuur, kraakheldere meren, beren en walvissen spotten en mooie steden; Canada heeft het allemaal! En wellicht kunnen uw kinderen al een woordje Engels meepraten? Travelnauts is expert in bijzondere familiereizen en stemt uw familiereis af op de wensen van uw gezin. Het sleutelwoord in Canada is Avontuur met een hoofdletter A!

Graag verwijzen wij u door naar de verschillende regio’s in Canada;

Onze kindvriendelijke beoordeling
Wij geven dit cijfer voor:
  • Prachtige natuur
  • Vriendelijke bevolking
  • Spotten van dieren
  • Prachtige steden
  • Familiekamers
  • Makkelijk te bereizen
  • Veel activiteiten
  • Rechtstreekse vluchten

Sfeerimpressie familiereis Canada

Oost-Canada

Een reis door het oostelijke gedeelte van dit prachtige land is een droom voor iedereen die houdt van grote natuurparken, uitgestrekte meren, mooie wandelingen en leuke watersportactiviteiten. Maar ook de cultuurliefhebber komt aan zijn trekken; deze reis is niet compleet zonder een bezoek aan het kosmopolitische Toronto en de Franstalige trekpleisters Montréal en Québec City, met hun gezellige historische centra. Natuurlijk mogen ook een bezoek aan de beroemde Niagara Falls, het mooie Algonquin natuurpark en de indrukwekkende Thousand Islands niet ontbreken.

Meer Oost-Canada

West-Canada

De verreweg bekendste parken van Canada vindt u in het westen. Absolute hoogtepunten zijn hier de Rockies met Banff (het oudste park van Canada), ‘Glaciers Highway’, Columbia Icefield, het blauwgroene Lake Louise en het schilderachtige Peyto Lake. Naast deze bekende juweeltjes biedt Alberta u onvervalste ‘western’ gastvrijheid en uitgestrekte prairies. In British Columbia vindt u wat minder bekende natuurgebieden die het ontdekken meer dan waard zijn. Dit gebied biedt u prachtige meren, zandstranden en wijngebieden. Op Vancouver Island vindt u een geheel andere natuur met zelfs een regenwoud.

Meer West-Canada
Kinderen bij rivier, West-Canada

Reisblogs Canada

Bekijk alle blogs

Onze familiereizen naar Canada

Bekijk alle reizen
Bekijk alle reizen
Terug | Naar boven

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip van onze experts missen?

Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.