Corona & Veilig reizen

Reizen maakt je gelukkig

Er gloort een lichtpunt aan de horizon. De eerste Europese landen gaan weer open en de Nederlandse overheid heeft reizen naar een aantal Europese landen weer op positief gezet (code geel). Na zo’n periode van isolatie beseffen we hoe fijn het is de wereld weer te gaan ontdekken in de nabije toekomst. Nieuwe herinneringen te maken met je dierbaren.

Wij gaan ervan uit dat steeds meer van onze bestemmingen in de komende maanden ook hun belemmeringen opheffen voor de Nederlandse reiziger die één van deze landen veilig wil bezoeken, zodat ook voor deze bestemmingen het reisadvies ‘geel’ kan worden. Wij staan klaar voor u om weer te doen waar we écht goed in zijn: fantastische familiereizen organiseren.
Naar de volgende bestemming(en) kunnen wij weer gezinnen op reis sturen  (Laatste update is van 02 juli 2020.) :

Informeer ons gerust naar de mogelijkheden, de inreis voorschriften en de regels in het land die op dit moment voor deze bestemming(en) gelden.

Corona & veilig op reis met Travelnauts

Wij begrijpen als u bedenkingen en twijfels heeft bij het boeken van een nieuwe reis.  Het is goed om te weten dat wij gezinnen niet laten afreizen als het niet veilig is. Doordat we een relatief kleine organisatie zijn, kunnen we snel schakelen, we kennen onze klant en bieden voor elk gezin een oplossing op maat. Als familiereizen specialist weten wij als geen ander dat het reizen met kinderen alleen kan als aan de basis voorwaarden veiligheid, gezondheid en zekerheid kan worden voldaan.

U reist met Travelnauts op de bestemming altijd privé en zelfstandig en het contact met andere reizigers wordt hiermee geminimaliseerd. U verblijft waar mogelijk in kleinschalige accommodaties en bij de georganiseerde activiteiten wordt massatoerisme vermeden. We zorgen ervoor dat u in contact komt met de lokale bevolking en het land optimaal kunt beleven, zonder dat u veel risico loopt.

Als u reist naar één van onze bestemmingen, ontkomt u er niet aan om in het vliegtuig te stappen. De luchtvaartmaatschappijen waar wij mee samen werken doen er alles aan om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen. De veiligheid van de passagiers en bemanning heeft de hoogste prioriteit. Zij treffen alle benodigde maatregelen volgens de WHO-richtlijnen, zoals het dragen van mondkapjes (vanaf een bepaalde leeftijd). Daarnaast is de luchtkwaliteit aan boord ook belangrijk. De lucht aan boord wordt continu ververst en gefilterd door een hoogwaardig luchtfiltersysteem dat 99,99% van alle virussen en bacteriën vangt, inclusief het coronavirus.

Bij Travelnauts boekt u met zekerheid. Wij zijn tijdens uw reis 24 uur per dag bereikbaar. Mocht er zich onverhoopt een situatie voordoen waarbij u assistentie op welke manier dan ook nodig heeft, dan zijn wij er voor u. Daarnaast zijn aangesloten bij de ANVR wat u zekerheid geeft dat wij altijd maatregelen nemen als er iets aan de hand is op uw bestemming.

Waarom nu boeken voor 2021
Op dit moment zijn de gewenste reisonderdelen vaak nog beschikbaar tegen een scherp tarief. Veel tarieven worden zelfs op dit moment verlaagd.
We gaan er nu nog vanuit dat het Corona virus dan weer onder controle gaat zijn en u met een gerust hart kunt afreizen.

Flexibel omboekbeleid
Omdat wij begrijpen dat deze onzekere tijden vragen om flexibiliteit denken wij graag met u mee. Voor een groot deel van onze reizen hanteren we een flexibel omboekbeleid. Als u een reis boekt, kunt u deze tot 8 weken voor vertrek kosteloos wijzigen naar een andere bestemming of vertrekdatum. Op deze manier weet u zeker dat u zelf nog de regie houdt over of u wel of niet gaat reizen, afhankelijk van hoe de wereld er volgend jaar uitziet.

Financiële zekerheid
Wij zijn al meer dan tien jaar een heel gezond bedrijf. Ondanks dat een periode zonder inkomsten zwaar is voor heel ondernemend Nederland, brengt het ons niet in problemen. Wij zijn wij aangesloten bij de SGR. SGR staat garant mochten wij toch in financiële problemen komen. Uw reis wordt dan alsnog uitgevoerd of u krijgt uw reissom terug.

Handige websites