Cambodja met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Gezinsreis Cambodja op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Cambodja ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Cambodja voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Cambodja met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Cambodja met kids

Travelnauts geeft Cambodja een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Cambodja naar kids, en aan de algemene faciliteiten in hotels. Daarnaast biedt Cambodja heel veel historie, dus er zijn veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Ook een voordeel: U kunt uw reis heerlijk afsluiten aan het strand. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Leer in Cambodja het authentieke Azië kennen

Cambodja zit bomvol historie. Verken in Siem Reap het wereldwonder Angkor Wat en aanschouw de rijke historie in Phnom Penh. Ook qua natuur heeft Cambodja veel te bieden. Ga door de rijstvelden per fiets, maak een boottocht over het Tonle Sap meer en sluit een indrukwekkende reis af aan Cambodja’s mooie zuidwestkust. Cambodja is een bestemming die u en de kinderen voor altijd zal bijblijven.