Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Alaska

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Alaska

Wilt u graag een mooie reis naar Alaska maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

In Alaska maakt u kennis met Moeder Natuur!

Breng een bezoek aan de 49ste staat van Amerika; Alaska! Een indrukwekkende staat welke met name bestaat uit ruige natuurgebieden, welke u nergens anders in Amerika aantreft. Alaska is even groot als West-Europa, maar er wonen maar 800.000 inwoners (vergelijkbaar met Amsterdam). Dit betekent dat de natuur nog vrij spel heeft.
Een rondreis door Alaska betekent een reis langs indrukwekkende gletsjers, fjorden en besneeuwde bergen. Hier maakt u kennis met Moeder Natuur! Het is de meest Noordelijke staat van de Verenigde Staten en grenst in het oosten aan Canada. Door haar noordelijke ligging bent u bijvoorbeeld sneller in het oosten van Rusland en Azië dan bijvoorbeeld New York. Tijdens een rondreis in Alaska rijdt u door ruige landschappen en heeft u de mogelijkheid beren, walvissen en orka’s te spotten. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Amerika.

Wij geven dit cijfer voor
  • Ruige natuurgebieden
  • Gletsjers en fjorden
  • Wilde dieren spotten
  • Veel avontuur
  • Verblijven in outdoor cabins
  • Rustige wegen
  • Niet veel toeristen
Lees meer blogs

Alaska reisblogs

Lees meer blogs

Contactverzoek Alaska

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Alaska reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Alaska

Bekijk alle reizen

Download Alaska reisinspiratie

Bent u benieuwd wat Alaska allemaal te bieden heeft? Vul dan hier uw gegevens in en download gratis een dosis reisinspiratie. Na het downloaden ontvangt u e-mails van ons. Uw gegevens zijn veilig en u kunt zich op elk moment afmelden.

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder