Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Malediven

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Malediven

Wilt u graag een mooie reis naar de Malediven maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Malediven als familiereis, Welkom in het paradijs op aarde!

In het “Rijk van Duizend Eilanden” is het echte “bounty-gevoel” volop aanwezig met oogverblindend witte stranden, een oneindig blauwe lucht, wuivende palmbomen en glashelder water met een azuurblauwe kleur. Voor duikers is dit het mekka, de rijke onderwaterwereld biedt fraaie koraalriffen en een enorm scala bont gekleurde koraalvissen, zeesterren en ander dergelijk moois. Dit schitterende eilandenrijk is werkelijk een droombestemming om volledig te ontspannen. Niet voor niets hebben de Malediven als credo: “De kunst van het niets doen”. Welkom in het paradijs op aarde! Het laatste paradijs op aarde ligt midden in de Indische Oceaan en luistert naar de naam `Malediven’: een archipel van bijna 1200 koraaleilandjes, waarvan er zo’n 220 zijn bewoond. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar de Malediven.

Wij geven dit cijfer voor
  • Flora & Fauna
  • Vriendelijke bevolking
  • Idyllische eilanden
  • Kindvriendelijke verblijven
  • Hoge kwaliteit
  • Heerlijke stranden
  • Veel watersport
Lees meer blogs

Malediven reisblogs

Lees meer blogs

Contactverzoek de Malediven

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar de Malediven reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar de Malediven

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder