020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis Malediven

Je gunt je kind toch de wereld!

Malediven als familiereis, Welkom in het paradijs op aarde!

In het “Rijk van Duizend Eilanden” is het echte “bounty-gevoel” volop aanwezig met oogverblindend witte stranden, een oneindig blauwe lucht, wuivende palmbomen en glashelder water met een azuurblauwe kleur. Voor duikers is dit het mekka, de rijke onderwaterwereld biedt fraaie koraalriffen en een enorm scala bont gekleurde koraalvissen, zeesterren en ander dergelijk moois. Dit schitterende eilandenrijk is werkelijk een droombestemming om volledig te ontspannen. Niet voor niets hebben de Malediven als credo: “De kunst van het niets doen”. Welkom in het paradijs op aarde! Het laatste paradijs op aarde ligt midden in de Indische Oceaan en luistert naar de naam `Malediven’: een archipel van bijna 1200 koraaleilandjes, waarvan er zo’n 220 zijn bewoond. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar de Malediven.

Wij geven dit cijfer voor
  • Flora & Fauna
  • Vriendelijke bevolking
  • Idyllische eilanden
  • Kindvriendelijke verblijven
  • Hoge kwaliteit
  • Heerlijke stranden
  • Veel watersport

Contactverzoek de Malediven

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar de Malediven reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Enkele tips om uw verblijf op de Malediven nóg leuker te maken met de kinderen

Wilt u de komende dagen toch iets ondernemen? Wij hebben enkele tips voor u:

Snorkelen
Voor onderwaterwereld liefhebbers zijn de Malediven het mekka om te mogen snorkelen of duiken. Het is één van de weinige plaatsen waar u mantaroggen tegen kunt komen. Tijdens een duik is de kans groot dat u tussen deze immense dieren zwemt, net zoals walvishaaien, schildpadden, hamerhaaien en Nemo’s. U kunt zich bovendien vergapen aan de bijzondere koralen, kleurrijke vissen en adembenemende rotsformaties. Veel eilanden beschikken over een ‘huisrif’, hier kunt u vaak gewoon vanaf het strand gaan duiken of snorkelen. Op andere eilanden is een boottocht naar een duikplek wel een vereiste. Duikt u liever niet zo diep onder in deze kleurrijke wereld, maar wilt u wel kennismaken met het onderwaterleven? Dan kunt u ook al snorkelend de koralen en vissen bekijken.

Maak een tocht in een onderzeeër
Is duiken of snorkelen niets voor u maar wilt u de bijzondere waterwereld van de Malediven wel ontdekken? Maak dan een tocht in een onderzeeër.

Bezoek de hoofdstad Malé
Een middagje weg van het tropische strand en opzoek naar dat meer drukte? Breng dan een bezoek aan de hoofdstad van de Malediven: Malé. Bezoek Hukuru Miski en Sultan Park.

Maak een panoramavlucht in een watervliegtuig
De eilanden van de Malediven liggen erg verspreid. Het merendeel van de resorts is daarom uitsluitend per watervliegtuig te bereiken. Het is een bijzondere ervaring om vanaf zee op te stijgen en vervolgens laag vliegend vanuit de lucht de eilanden onder u te zien.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar de Malediven

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.